Detoxifierea ionică

Detoxifierea ionică

Detoxifierea ionică este o metodă simplă și eficientă de curățare și revitalizare a organismului.

Curățarea ionică utilizează un aparat de detoxifiere și se face prin ioni pozitivi și negativi, prin circuit închis - acest circuit se realizează cu un electrod bobină conectat în cada cu apă și un electrod brățară conectat la mână. De ioni sunt legate toxinele care se elimină prin talpa piciorlui și astfel se colorează apa, în funcție de toxinele eliminate.

Persoanele care fac o detoxifiere ionică au o claritate mentală mai bună, energia crescută și își simt corpul mult mai ușor. Dintre beneficiile confirmate de cei care au folosit aparatul amintim: mobilitate articulară crescută, ameliorarea durerilor de la artrită, calitatea somnului îmbunătățită și o stare generală de bine.

Procedura este recomandată oricui își dorește să curețe organismul, dar cu atât mai mult celor care au o imunitate scăzută, fumează sau consumă alcool excesiv, se confruntă cu un nivel ridicat de stres, dar și cei care au diabet, hipertensiune, reumatism, ș.a.m.d. Contraindicațiile ar fi: persoanele care au implanturi, precum stimulatoarele cardiace, persoanele care au trecut printr-un transplant al unui organ sau femeile insărcinate.
Aparatul nostru are două programe separate: cel de detoxifiere cu ioni pozitivi și negativi pe care l-am descris deja și cel care utilizează centura de cărbune cu bambus și infraroșu. Cele mai recente studii arată că în ceea ce privește cărbunele de bambus rafinat prin temperaturi ridicate, acesta are un efect de absorbție excelent pentru a purifica aerul, apa și a regla umiditatea. Cărbunele de bambus emite, de asemenea, raze infraroșii îndepărtate, ioni negativi și absoarbe undele electromagnetice. Centura din talie din cărbune cu bambus vă poate încălzi corpul, vă poate ameliora durerile musculare, poate crește activitățile celulei și accelera circulația sângelui.

Detoxifierea organismului- usor si cu placere

Să ne curăţăm organismul regulat, vom fi răsplătiţi pentru asta!

Organismul este capabil să facă o detoxifiere eficientă prin piele.

De ce nu l-am ajuta? Această treabă pare greu de rezolvat. Într-adevăr, foarte mult timp această detoxifiere prin piele s-a putut realiza numai cu diverşi suplimenţi nutritivi sau diferite materiale sintetice şi căldură intensă (saună), combinată cu mişcare intensivă.

În ultimul deceniu au apărut diverse tipuri de aparate, plasturi care sunt capabili să elimine toxine prin piele.

Ce vă oferim noi?

Un aparat care se încadrează într-un sistem, deci efectuează o detoxifiere complexă. De aceea are un efect senzaţional.

Ce obţinem în acest timp? Aparatul face o terapie ionizantă. Cu ajutorul ionilor ce ajung în organism, folosind mechanismul detoxifiant propriu al organismului elimină prin pielea tălpii toxinele. Prin această baie pentru picioare recomfortantă de maxim 30 de minute putem elimina toxinele din organism rapid şi sigur!

Sedintele de detoxifiere ajuta la:

– catifelarea pielii
– raceli, viroze
– letergie, oboseala
– dureri de cap, migrene
– varice ( micsoreaza)
– ajuta la slabit, persoanele care au kg in plus
– imbunatateste calitatea somnului
– elimina metalele grele
– reduce retentia apei in organism
– ajuta in probleme dermatologice
– creste nivelul oxigenului din organism
– imbunatateste absorbtia nutrientilor
– incetineste imbatranirea si imbunatateste flexibilitatea corpului
– accelereaza procesul de vindecare al corpului
– amelioreaza durerile si tensiunea
– revigoreaza si energizeaza intregul corp
– ajuta la scaderea colesterolului
– probleme renale
– este sigur si pentru copii de pana in 8 ani
– afectiuni / boli ale ficatului
– unghii incarnate
– influienteaza organismul sa reactioneze mai bine cu bolile oncologice