Alergen test Intoleranțe alimentare și nealimentare

O metodă nouă la noi în țară, neinvazivă care vine în ajutorul depistării intoleranțelor alimentare și nealimentare.

Alergen test se efectuează cu un aparat medical de biorezonanță fără înțepături, zgârieturi, durere.

Ești conectat la aparatul de biorezonanță așezat pe o țesătură specială, iar în mână ții un un detector de protecție cu vîrful căruia atingi fiecare fiolă de test fără să intri în contact fizic cu nici un alergen. Informațiile primite în momentul testului de către aparat, semnalează daca există o sensibilitate medie sau crescută la una sau mai multe grupe. După terminarea testului recomandăm evitarea produselor/substanțelor care produc intoleranță/sensibilitate alimentară sau nealimentară, refacerea echilibrului acido-bazic, repopularea florei intestinale cu probiotice și prebiotice, detoxifiere și ședințe de desensibilizare, pentru a reeduca corpul ca pe viitor să accepte aceste produse și subtanțe.

Simplu. Rapid. UșorCine poate beneficia?

Oricine, de la copiii foarte mici, chiar sugari până la vârstnici, fără niciun risc!

Intoleranța alimentară poate fi cauza multor boli, cum ar fi: obezitatea, imposibilitatea de a slăbi, acneea, oboseala cronică, constipația, anxietatea, probleme legate de piele. Spre exemplu, mulți pacienți se străduiesc să ajungă la silueta dorință, dar nu știu că în spatele imposibilității de a slăbi, poate sta un aliment favorit, pe care îl consumă frecvent, dar la care au intoleranță.

Pentru programări, sunați la telefon: 0733930702

Durata: aproximativ o oră
Testăm și separat doar alergenii alimentari - 32 grupe alimente, aditivi alimentari, conservanți, condimente, etc. -350 substanțe – 550 leiTestul integral cu cele 70 grupe de substanțe alimentare și nealimentare - 1000 de substanțe 950 lei.
Vezi lista aici