Politica de confidentialitate

▸ Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, www.rezonantavietii.ro.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

▸ Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor plasate de către dumneavoastră și pentru a beneficia de ofertele și de reducerile magazinului online.

▸ Refuzul dumneavoastrp determină imposibilitatea de a procesa și livra comenzile plasate și imposibilitatea de a vă anunța regulat despre ofertele și reducerile magazinului nostru online, www.rezonantavietii.ro

▸ Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul careia se fac livrarile.

▸ Dacă doriți să achiziționați un produs sau serviciu din magazinul online ,vă rugăm să completați datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresa, localitate, adresa de mail, numar de telefon ).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

▸ Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact contact@rezonantavietii.ro.

▸ De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

▸ Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.