Mirela Vicovan - Healthy Life

Despre mine
„Cine ar fi crezut că îmi voi întâlni marea dragoste - medicina holistică - într-un cabinet stomatologic?
În urmă cu 20 de ani urmam o școală postliceală sanitară și lucram ca asistentă la un cabinet de medicină dentară. Aici am auzit prima dată despre biorezonanță, de la medicul cu care colaboram. Pasiunea ei pentru terapii alternative și spirituale au aprins focul curiozității și în mine. Am continuat să caut, să studiez și să mă documentez, dar, pot spune că, bazele formării mele profesionale au început să se contureze cu adevărat atunci când am început să lucrez și într-un cabinet de biorezonanță.
În tot acest timp am continuat să lucrez și ca asistent generalist într-un spital, dar cum sufletul mă trăgea din ce în ce mai puternic în direcția medicinei holistice, în 2008 am deschis Centrul Healthy Life. Tot atunci m-am înscris și la Facultatea de Psihologie pentru a cunoaște cât mai mult din modul în care psihicul influențează starea noastră fizică – psihicul, fizicul și emoționalul nu pot și nici nu trebuie să fie percepute una în lipsa celorlalte. Suntem ființe atât de frumoase prin complexitate încât cea mai mare dorință a mea rămâne să ofer ghidajul necesar tuturor celor care își doresc să se cunoască cu adevărat. Nu a fost ușor, dar am continuat pe drumul meu. Am urmat cursuri de specializare în țară și în străinătate. Printre acestea se numără cursul de reiki, cel de terapii florale, săruri tisulare, Access Bars Consciousness, SOP (Simphony of Possibilities), ESB (Energetic Synthesis of Being), ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment), facelift energetic, body process, biodinamică cranio-sacrală integrată, abuse hold și cel care mă acreditează să lucrez energetic chiar și cu animalele.
Mai mult decât împlinirea pe care o simt odată cu fiecare nouă cunoștință acumulată în domeniul pe care l-am ales cu inima complet deschisă, am șansa de a mă dezvolta și progresa cu fiecare persoană pe care o ajut. Ar putea suna clișeic, dar atunci când simt și văd că am contribuit la starea de bine a celor care au avut încredere să își pună energia în mâinile mele, atunci știu că fiecare moment în care m-am îndoit de mine, dar am mers mai departe, a meritat. Motivația mea sunteți voi. Cei alături de care pornim pe un drum al împăcării cu sinele și al dezvoltării personale. Iar eu sunt doar ghidul vostru în călătoria care vă aduce mai aproape de potențialul pe care meritați să îl atingeți. Faptul că sunt formator mă ajută să prezint remediile și dintr-o perspectivă ceva mai didactică, lucru care mă ajută să stabilesc conexiuni și mai profunde cu cei care aleg Centrul Healthy Life. Și da, putem să ne însănătoșim și prin metode organice și energetice dacă avem încredere să ne întoarcem la natură - la o lumea de posibilități pe care o putem accesa doar cu mintea și sufletul deschise.

Acum că știi câte ceva despre mine – Mirela Vicovan, psiholog, terapeut, fondator, formator, soție și mamă – nu îmi rămâne decât să îți fac o invitație la schimbare dacă simți că ai nevoie de una. Aștept să ne întâlnim și să pornim în călătoria vieții tale – o călătorie care te poate schimba profund și care poate să te aducă măcar cu un pas mai aproape de potențialul tău încă nedescoperit.”

Centru de Medicină Holistică Biorezonanță

Despre noi

Pentru că Centrul Healthy Life este despre oameni și despre modurile prin care îi putem ajuta pe toți cei cu inima și mintea deschise, am plăcerea de a vă prezenta echipa extinsă care mă ajută să împlinesc menirea acestuia. Fiecare colaborator e diferit, unic și mânat de acceași dorință de a-i ajuta pe cei care aleg să aibă încredere in Healthy Life.Misiunea noastra este de a oferi o noua perspectiva asupra sanatatii ,prin investigatii si tratamente non invazive, non traumatice,nedureroase ,de mare finete.
Experienta (din 2008) si rezultatele foarte favorabile obtinute cu medicina holistica si biorezonanta ne indeamna sa iesim in fata pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa poata opta si adopta in paralel cu medicina clasica serviciile centrului Healthy Life.


Bianca Muresan - Healthy Life

Mureșan Bianca Andra
Maseur
„Sunt foarte norocoasă să am alături persoane care mă ajută să evoluez, să îmi doresc mereu mai mult și să nu renunț atunci când îmi apar obstacole în cale.
Optimismul și pozitivismul mă însoțesc permanent, atât în viața personală, cât și în cea profesională, iar asta mă menține motivată și determinată să fiu din ce în ce mai bună.
Profesez în arta masajului - așa îmi place să spun - deoarece pentru mine masajul este o artăși e foarte important modul în care ne raportăm la acesta. Fac procese de corp energetice, îmi place enorm de mult să lucrez cu oamenii, să empatizez, să socializez și să văd cum contribui la calitatea vieții celor din jurul meu.
Am trecut prin mai multe joburi până să ajung la ocupația de maseur, dar în toate am încercat să găsesc și să construiesc pe latura umană. Am fost mereu atrasă de lucratul cu oameni, dar acum simt că am găsit ce mă face fericită – să îi ajut pe cei care vin la mine să își recapete starea de bine. Tipurile de masaj cu care fac lumea mai bună sunt: masajul emoțional, masajul de relaxare, reflexoterapie, drenaj limfatic, masajul terapeutic și procese energetice de corp.
Tot ce mai pot să spun este că îndrăgesc enorm de mult ceea ce fac și îmi doresc să continui să ofer oamenilor o altă viziune asupra lucrurilor, a vieții și a posibilităților care li se deschid atunci când corpul și mintea lucrează împreună.”

 
 

PARTE DIN VIITORUL MEDICINEI

Beneficiile pentru sanatate ale abordarii holistice

Viziunea Healthy Life este de a ajuta oamenii sa-si redobandeasca starea de sanatate, echilibru si putere interioara, precum si constientizarea potentialului personal de vindecare, redescoperirea vietii echilibrate, in care alegerea de a fi sanatos este mult mai usoara.