Cele mai evoluate dispozitive de biorezonanță

Află dezechilibrele energetice pe care le ai! Diagnostic energetic precis și rapid
Echilibrare eficientă a organismului

 

BIOREZONANTA ONLINE

ECHILIBRARE ENERGETICA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

TESTARE EFICIENTA

REZULTATE RAPIDE

 

Ce obțineți de la o testare prin biorezonanta cu aparatul medical Rayocomp PS1000 polar evolution?

Un diagnostic energetic precis și rapid plus o scurta echilibrare a tot ce testam.
Aflați exact dezechilibrul energetic din corp care va cauzează simptomele fizice și emoționale, pentru ca suntem orientați/focusați într un mod holistic spre găsirea cauzei și eliberarea efectului prin metode diferite, blânde dar foarte eficiente.
Noul program de biorezonanta RAH permite o diagnosticare energetica mult mai performanta, cu care putem efectua atât o investigare generala a întregului corp, cat si o testare amănunțită pe diferite sisteme ale organelor(digestiv, circulator, hormonal,musculoskeletal,urogenital, ORL,imunitar,cardiovascular, nervos etc) patogeni (viruși, paraziți, fungi, bacterii), substanțe vitale (vitamine, minerale, aminoacizi, probiotice) celule stem, metabolism, substanțe din mediu care fac rău (pesticide, ierbicide, insecticide) metale grele (mercur, plumb, cadminiu) chakre, meridiane energetice, săruri tisulare, remedii florale Bach, enzime, echilibru acid-alcalin, poluare electrica și geopatogena etc.
Dupa terminarea investigației prin biorezonanta medicala, va propunem un protocol de tratament cu: ședințe de biorezonanta, săruri tisulare, remedii florale si/sau terapii energetice.

Rayocomp PS 1000 Evolution

Bazându-se pe conceptul lor holistic, Rayonex a dezvoltat unul dintre cele mai utilizate aparate, modelul polar Rayocomp PS 1000 Evolution
O gamă largă de accesorii și în special nou-dezvoltatul RAH (Rayonex Analysis and Harmonizing System) au completat sistemul.
RAH este rezultatul colaborării a peste 30 de experți în lume și este actualizat constant.
Pentru a finaliza spectrul, importanța unei locuințe sănătoase pentru oameni sănătoși în ceea ce privește neutralizarea sarcinii radiațiilor electromagnetice și de înaltă frecvență și a stresului geopatic în organism este un alt pilon al filozofiei Rayonex, reprezentat de o varietate de dispozitive de formare a biocâmpului . Până în prezent, există peste 5500 de medici, naturopati si terapeuti in Germania. In peste 34 de tari din întreaga lume se utilizeaza aparatul Rayocomp PS1000 Polar.
parallax backgroundProgramele de testare cu biorezonanta

Mai jos puteți vedea o imagine de ansamblu a investigațiilor pe care le putem face cu aparatul de biorezonanta, testarea fiecărui sistem în parte fiind mult mai complexa.
 
Doctor Hamada este urolog din Osaka, Japonia, care a dezvoltat un program special de imbunatatire a fertilitatii feminine si masculine cu aparatul Rayocomp PS 1000 Polar. Pe parcursul tuturor investigatiilor si tratamentelor, Dr. Hamada a ajutat foarte multe femei sa ramana insarcinate si a depistat cauze pentru care infertilitatea a atins pragul critic.
In acest program testam:
- genele de rezistenta (toate cele 10 grupe)
- funcția sexuala
- libido
- energia sexuala
- glandele hormonale sexuale

Testare gene de rezistenta de doctor Hamada complet

- programul de echilibrare pe genele de rezistenta ajuta imunitatea
 
 

Testări complete pentru

- tulburări de erecție,
- gene de rezistență (10 grupe)
- funcția sexuala feminină
- libido-ul și energia sexuală
- stimularea sexuală din cortexul cerebral
- tulburări de reproducere ale bărbatului (erecția, prostatita, producția de spermă, tulburări de erecție)
- tulburări de reproducere feminină (vaginita, cervicita, endometrita, metrita, disfuncții ovariene, mastita, dismenoree, reglarea funcțională a arterei uterine)
- hormoni: testosteron, androsteron
- neurotransmițători, serotonina, dopamina, câmp de interferenta endocrina
- libifenol A, distenol A,
- detoxifierea câmpului de interferență endocrină
 

Alte sisteme pe care le testăm complet
….. chakrele complet
….. meridianele de acupunctură complet
….. remedii florale Bach complet
….. săruri tisulare Schuessler complet
….. poluare electrică complet
….. poluare geopatică complet
….. substanțe vitale (minerale, vitamine (solubile în apă, insolubile în apă), probiotice, acizi grași) complet
….. substanțe care fac rău (metale grele: mercur, cupru, cadmiu, venin de păianjen și șerpi)
….. pesticide complet (fungicide, erbicide, vermicide)
….. geno-toxine, toxine din mediul extern (DTT, benzen, bifenol, glifosfati, fum de țigară)
….. test complet aminoacizi
….. bacterii complet (categorii: coco-bacili complet, streptococul și stafilococul, bacterii în forma de tija, enterobacterii complet, nicoplasma, spirochete complet, bacterii intracelulare, alte bacterii)
….. viruși complet (virus cu dubla tulpina DNA virus, virus cu o singura tulpina DNA, virus cu o singura tulpina RNA, virus cu genom ARN cu tulpina negativă, tulpina dublă ARN, veruci)
….. paraziți complet (viermi cârlig, viermi cilindrici, trematode, tenii, protozoare, căpușă, păduchi, paraziți transmiși de căpușa, dermatofagoide, demodec spondicular si demodec canin)
….. fungi complet (ciuperci de mucegai, toxinele fungilor de mucegai, fungi de drojdie, fungi negri, dermatite filamentoase, micoze, alți fungi)
….. protecție cromozomi complet
….. celule și țesuturi ale sângelui (nucleul celulei, elastina, țesuturi epiteliale, țesutul conjunctiv, țesuturile nervoase, membranele mucoase)
….. producția de ATT – dacă un organ e bolnav și nu are destul ATT, nu se poate vindeca, dar simulând energia (de exemplu dacă sunt probleme la plămân, simulând energia, plămânul începe să se vindece)