Cele mai evoluate dispozitive de biorezonanță

Află dezechilibrele energetice pe care le ai! Diagnostic energetic precis și rapid
Echilibrare eficientă a organismului

 

REZULTATE RAPIDE

ECHILIBRARE ENERGETICA

TESTARE RAPIDA

INVESTIGATII EFICIENTE

BIOREZONANTA MEDICALA

 

Ce obțineți de la o testare prin biorezonanta cu aparatul medical Rayocomp PS1000 polar evolution?

Un diagnostic energetic precis și rapid plus o scurta echilibrare a tot ce testam.
Aflați exact dezechilibrul energetic din corp care va cauzează simptomele fizice și emoționale, pentru ca suntem orientați/focusați într un mod holistic spre găsirea cauzei și eliberarea efectului prin metode diferite, blânde dar foarte eficiente.
Noul program de biorezonanta RAH permite o diagnosticare energetica mult mai performanta, cu care putem efectua atât o investigare generala a întregului corp, cat si o testare amănunțită pe diferite sisteme ale organelor(digestiv, circulator, hormonal,musculoskeletal,urogenital, ORL,imunitar,cardiovascular, nervos etc) patogeni (viruși, paraziți, fungi, bacterii), substanțe vitale (vitamine, minerale, aminoacizi, probiotice) celule stem, metabolism, substanțe din mediu care fac rău (pesticide, ierbicide, insecticide) metale grele (mercur, plumb, cadminiu) chakre, meridiane energetice, săruri tisulare, remedii florale Bach, enzime, echilibru acid-alcalin, poluare electrica și geopatogena etc.
Dupa terminarea investigației prin biorezonanta medicala, va propunem un protocol de tratament cu: ședințe de biorezonanta, săruri tisulare, remedii florale si/sau terapii energetice.

Rayocomp PS 1000 Evolution

Bazându-se pe conceptul lor holistic, Rayonex a dezvoltat unul dintre cele mai utilizate aparate, modelul polar Rayocomp PS 1000 Evolution
O gamă largă de accesorii și în special nou-dezvoltatul RAH (Rayonex Analysis and Harmonizing System) au completat sistemul.
RAH este rezultatul colaborării a peste 30 de experți în lume și este actualizat constant.
Pentru a finaliza spectrul, importanța unei locuințe sănătoase pentru oameni sănătoși în ceea ce privește neutralizarea sarcinii radiațiilor electromagnetice și de înaltă frecvență și a stresului geopatic în organism este un alt pilon al filozofiei Rayonex, reprezentat de o varietate de dispozitive de formare a biocâmpului . Până în prezent, există peste 5500 de medici, naturopati si terapeuti in Germania. In peste 34 de tari din întreaga lume se utilizeaza aparatul Rayocomp PS1000 Polar.
parallax backgroundProgramele de testare cu biorezonanta

Mai jos puteți vedea o imagine de ansamblu a investigațiilor pe care le putem face cu aparatul de biorezonanta, testarea fiecărui sistem în parte fiind mult mai complexa.

Terapie completă cu echilibrare prin biorezonanță după protocolul Dr. Hamada
în urma testării cu programul Dr. Hamada

 
 

Alte sisteme pe care le testăm complet

….. protecție cromozomi complet
….. celule și țesuturi ale sângelui (nucleul celulei, elastina, țesuturi epiteliale, țesutul conjunctiv, țesuturile nervoase, membranele mucoase)
….. producția de ATT – dacă un organ e bolnav și nu are destul ATT, nu se poate vindeca, dar simulând energia (de exemplu dacă sunt probleme la plămân, simulând energia, plămânul începe să se vindece)