Metode de plata

Daca ati ales sa faceti o achizite online prin intermediul site-ului RezonantaVietii.ro (www.rezonantavietii.ro), va veti bucura sa descoperiti varietatea metodelor de plata pe care vi le punem la dispozitie. Nu trebuie decat sa retineti faptul ca platile se fac in LEI, pe baza facturilor care insotesc produsele. Asadar, puteti opta pentru una din urmatoarele variante:

Plata in numerar
Puteti plati cash, personal, la oricare din punctele de desfacere RezonantaVietii (www.RezonantaVietii.ro). Agentii nostri de vanzari va vor elibera, in acest caz, pe loc, un bon fiscal sau o chitanta reprezentand contravaloarea sumei pe care ati achitat-o.

Plata ramburs
Puteti plati cash, personal, la momentul livrarii coletului. Aceasta optiune de plata la livrare implica eliberarea, de catre curierul responsabil, a unei dovezi de incasare a platii, ce reprezinta, in acelasi timp, si echivalentul chitantei fiscale. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata cu card online
Puteti plati cu cardul, online, platforma RezonantaVietii (www.RezonantaVietii.ro) acceptand carduri de tip MasterCard sau Visa. Tranzactiile de acest tip se realizeaza in deplina siguranta, fiind garantate de serviciile de cea mai buna calitate ale unei companii terte. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului dvs. nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contin si semnatura dvs.). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata prin ordin de plata (transfer bancar)
Puteti plati prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme eliberate de agentii nostri de vanzari pe suport de fax sau email. O data primita aceasta factura, contravaloarea ei poate fi achitata cu ordin de plata, iar produsele vor fi livrate sau ridicate personal numai dupa emiterea de catre banca a dovezii viramentului in contul RezonantaVietii (www.RezonantaVietii.ro). Plata se confirma dupa verificarea datelor personale, detaliilor comenzii si confirmarea platii de catre banca (sau trimiterea unei copii dupa OP pe email).

Plata in contul bancar RezonantaVietii (www.RezonantaVietii.ro) se va face utilizand datele de mai jos:
Denumire firma: S.C. HEALTHY LIFE S.R.L.
Cod unic de inregistrare: 24255621
Cont IBAN: RO76BTRLRONCRT0370082001
Banca: Banca Transilvania, sucursala Cluj

Protocol 3D Secure:
3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).Selectarea metodei de plata nu este o optiune automata! Aveti, asadar, posibilitatea sa optati pentru metoda cea mai convenabila, de la o comanda la alta.