Biorezonanţa - metoda modernă de diagnostic și tratament

Biorezonanţa este o metodă modernă de diagnostic și tratament energetic, bazată pe cele mai noi descoperiri ale fizicii cuantice. Este o metodă care face parte din uimitorul univers al medicinei oscilatorii, domeniu de avangardă și în continuă expansiune. Este o metodă holistică care abordează organismul în totalitatea lui, luând în calcul toate dereglările prezente la momentul respectiv. Aparatul de biorezonanţă constă dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficiențele sau modificările patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul țesuturilor, organelor sau celulelor organismului.


ISTORIA RAYONEX

Rayonex s-a născut în 1976 cu munca și eforturile lui Paul Schmidt, un inginer german care a deținut peste 300 de brevete. Suntem foarte mândri că reprezentăm filozofia Rayonex, începând cu munca entuziastă a lui Paul Schmidt și, în consecință, urmată de Rayonex de mai bine de 35 de ani.

De la începuturile umile cu spectrometrul până la dispozitivele Rayocomp de înaltă calitate, Rayonex a urmat în consecință o abordare holistică și legată de cauză. Bioresonanța conform lui Paul Schmidt a fost dezvoltată pentru reglarea și armonizarea funcțiilor corpului cu ajutorul frecvențelor unice sau spectrelor de frecvență.
Gândiți-vă la lumina soarelui: unele frecvențe vă vor încălzi, alte frecvențe vă vor bronza pielea, iar altele fac un curcubeu frumos. Viața pe pământ se bazează pe frecvențe. Bioresonanța funcționează atât pentru oameni, cât și pentru animale și chiar pentru plante.
Rayonex în Germania produce în conformitate cu standarde stricte pentru a garanta calitatea și siguranța maximă.
În 2012, Rayonex a primit cu mândrie cele mai recente certificate de management al calității (norme ISO).
Un alt motiv al interesului tot mai mare pentru Bioresonanta, potrivit lui Paul Schmidt, sunt rezultatele ultimului studiu de eficacitate realizat de celebrul Institut Fraunhofer, Dresda, folosind culturi celulare.

În 2012, Rayonex a primit cu mândrie cele mai recente certificate de management al calității (norme ISO).


ISTORIA BIOREZONANȚEI
CONFORM LUI PAUL SCHMIDT

Primul sondaj a fost obținut de Paul Schmidt în 1976 cu un generator de frecvență. Acest dispozitiv i-a permis să afle, în ce circumstanțe, organismul poate fi pus în rezonanță într-un mod optim și cum să obțină cele mai bune rezultate. În timpul acestor examinări, el a descoperit conexiuni surprinzătoare, ceea ce l-a determinat să-și dezvolte propriul rezonator, piesa de inimă a dispozitivelor noastre moderne de rezonanță, potrivit lui Paul Schmidt.

El a aflat că, practic, bolile, care sunt diagnosticate fără ambiguitate de medicina ortodoxă, pot fi descrise cu frecvențe sub 100 KHz, cu alte cuvinte, el trebuia să impresioneze corpului frecvențe sub 100 KHz, pentru a iniția o reglementare. Ceva după ce această frecvență a fost armonizată, a putut observa o rezonanță, care nu era de două ori mai mare decât se așteptase, ci de zece ori mai mare. Dacă a identificat în mod concret o rezonanță pentru frecvența 72,50 KHz, a găsit o rezonanță pentru frecvența 725,0 KHz ceva mai târziu. Acest lucru duce la concluzia că bolile urmează o cale oscilatoare exact programată până când ele devin fizice. În același timp, această concluzie conținea posibilitatea descoperirii unei boli înainte de izbucnirea ei efectivă. În cursul investigațiilor sale, aceste conexiuni au fost confirmate.

CE ESTE BIOREZONANȚA
POTRIVIT LUI PAUL SCHMIDT?

Bioresonanța conform Paul Schmidt este o abordare orientată spre cauză care privește persoana în ansamblu, folosind biofizica modernă.
Atunci când Bioresonanța este aplicată corpului, aceasta este non-invazivă și ajută la declanșarea propriilor autoreglări ale corpului.
Prin aceasta se creează armonizarea fiecărei celule individuale și detoxifierea.
Care apoi echilibrează și întărește sistemul imunitar natural al organismului.
Acest lucru aduce un organism sprijinit care duce la o mai bună sănătate și bunăstare generală.
Cea mai veche formă de bioresonanță este lumina soarelui nostru. Dacă lumina soarelui ajunge în pielea noastră, reglementările sunt inițiate. Aceasta nu este cauzată de căldura soarelui, ci de porțiunea ultravioletă a spectrului luminos. Astfel, lumina ultravioletă este capabilă să stimuleze formarea de pigmenți.

 

____________________________________________

BIOREZONANȚA se bazează pe biofizica modernă, care ne învață că toată materia are o frecvență rezonantă. În mod similar, fiecare celulă din corpul nostru rezonează, de asemenea, la o anumită frecvență, care ia forma unui câmp electromagnetic. Grupurile de celule dintr-un organ sau sistem au modele unice de frecvență multiplă, care formează o compoziție complexă a frecvenței pentru întregul corp.

Procesul de armonizare este cel mai bine descris cu exemplul a două furci de reglare identice. Dacă atingeți una dintre furculițele, celălalt va începe să rezoneze, adică să vibreze, chiar dacă nu a fost atins. Un efect similar de rezonanță biologică are loc în timpul procesului de armonizare cu un dispozitiv de biorezonanță.

În contextul unui webinar științific din 18.01.2023, am analizat fundamentul științific al Biorezonanței conform lui Paul Schmidt și în cursul acestuia nu numai funcționarea antenei dipol, ci și întreaga situație de cercetare privind Biorezonanța conform lui Paul Schmidt. . Dietmar Heimes a avut alături un oaspete competent pentru aceasta: Prof. Dr. rer. nat. Peter C. Dartsch a prezentat personal noul studiu privind Biorezonanța conform lui Paul Schmidt în domeniul sănătății intestinale. Aici este articolul : https://www.opastpublishers.com/open-access-articles/bioresonance-according-to-paul-schmidt-baps-and-its-beneficial-effects-on-the-integrity-of-the-intestinal-barrier-in-vit.pdf

_________________________________

 Biorezonanta Healthy Life