Constelatii familiale individuale cu obiecte simbolice

Scopul sesiunilor individuale de constelatii sistemice cu obiecte simbolice este de a face pace cu trecutul, de a iesi din inconstientul familial in care suntem prinsi din iubire si loialitate oarba.
Vom descoperi care sunt bagajele si schema care se repeta si pe care o purtam cu noi din copilarie.

Ce trebuie sa infruntam, elaboram, integram si sa lasam sa plece?

Pentru a incepe trebuie sa facem claritate si sa dezvoltam autonomia noastra, trebuie sa analizam legatura pe care o avem cu familia si sa incepem sa restabilim un raport bun cu parintii nostri.

Orice familie, de generati, transmite descendentilor bucurie si durere, binecuvantari si blesteme. Deseori, ceea ce nu a fost rezolvat de stramosii nostri, vine transmis mostenitorilor, copiilor, carora le vine data,"obligatia" de a rezolva aceste bagaje, "destine". Aceste concluzii au fost trase dupa lungi cercetari facute de numerosi terapeuti, psihologi in cercetarile lor transgenerationale si care sunt acum destul de cunoscute, multumita metodei de constelati familiale, metoda creata de Bert Hellinger (preot misionar, psiholog, terapeut).
Rezultatele sunt uimitoare după fiecare sesiune:
- Claritate
- Usurare
- Reluarea conectării cu familia (mama, tata, frati, suroti, unchi, matusi, bunici) la nivel de suflet
- Găsirea locului în sistemul familial
- Împăcarea cu trecutul
- Eliberare
- Relații armonioase
- Sucess
- Putere
- Curaj
- Relație mai buna cu Sinele

Ce se întâmplă la o astfel de sesiune on-line sau în persoana ?

Ascult povestea pe scurt a clientului/ei pentru a putea sa stabilim intenția clara care ne va ghida în acesta sesiune de constelații. Ghidez clientul/a spre a rafina intenția pana este în acord cu Sinele interior și este percepută ca foarte ușoară în corp, de exemplu aveți probleme în relația de cuplu și vreți sa fie armonie, intenția poate fi: Eu îmi dau mie voie sa am o relație de cuplu armonioasa. Apoi rog clientul/a sa îmi enumere emoțiile ,stările și senzațiile fizice cu care se confrunta în prezent și trec la întrebări pentru a începe sa analizam arborele genealogic doar din ce cunoaște consultanta/ul, povestea familiei de origine: mama, tata, frati, surori, avorturi, copii morți, bunici, matusi, unchi, verisori, strabunici, evenimentele marcante din familie, pierderi, accidente, decese premature, dolii neprocesate, iubiri pierdute, traume, razboi etc. Din aceasta analiza iasă foarte multe conștientizării și clarificări.
Apoi trec la stabilirea reprezentantilor din constelație.
Dacă clientul este on-line, atunci îl rog sa caute obiecte prin casa, care pot sta vertical și au o eticheta sau ceva semn, care sa ne poată arata orientarea obiectului.
Dacă este în fata mea îl ghidez sa aleagă din săculețul meu cu figurine playmobil.

Fără sa ii spun ce alege ca reprezentant ,clientul/a se conectează cu fiecare obiect/figurină și îmi spune ce simte în corp ca și senzații, emotii, stări la fiecare figurină/ obiect asezandu-le pe fiecare în fata lui cum simte: culcate sau în diferite poziții și la diferite distante. Pe urma ii spun pe cine a reprezentat fiecare obiect/figurină și vedem dinamica reprezentanților, legătură sau ruptura emoțională , loialitatea ascunsa, iubirea oarba, cu alte cuvine incurcaturile familiale din imaginea simbolica afișată. Urmează apoi frazele terapeutice reparatorii și repoziționarea corecta fata de membrii familiei sau părțile interne, cu inima deschisa, dacă este este posibil.

Constelatia familiala cu obiecte simbolice permite sa se reprezinte membrii familiei, părțile din sistemul interior, simptomul, dinamica dintr un bussines, Intr-o sesiune individuala utilizandu-se obiecte simbolice: figurine playmobil, foi, diverse obiecte.
Facilitator constelații familiale cu obiecte simbolice
Facilitator constelații sistemice ReGeneration Consilier emoțional Terapeut terapii holistice Formator Psih.Mirela Vicovan


Durata sedintei: 2 ore
Pret 550 lei

Recenzii

Average rating: 5 based on 7 reviews

Consultanta constelatii familiale

Experiența a fost interesantă, nu mai facusem niciodata constelatii individuale online, practic este o munca foarte profundă cu părți interioare, părinți, strămoși, intenții.

Consultanta constelatii familiale

Mulțumesc pentru recenzie!

Consultanta constelatii familiale

O experinta plina de vindecare si sens! Eliberezi mai mult decat intentia setata la inceputul sesiunii si poti simti ca iti re capeti parti ale sinelui. MULTUMESC!!!

Consultanta constelatii familiale

Aveam toate piesele puzzlelul vieții mele, piese pe care am încercat sa le potrivesc de mai multe ori singura, dar fără rezultat. Cu ajutorul Mirelei am reusit să pun fiecare piesă la locul ei.
O experienta minunata.

Consultanta constelatii familiale

Nu am cuvinte destule sa spun cum ma simt dupa constelatii si consilierea emotionala ! Recomand cu drag!

Consultanta constelatii familiale

,,Buna Mirela, au trecut doua luni si de cand am fost la tine la constelatii. Ei... tare mult ma bucur ca am fost si ca mi-am confirmat ca lucrul cu mine si ajutorul terapeutului nu este in zadar, este un proces continuu, constient. Multe trairi se aseaza, am parte inca de constientizari, asa cum mi-ai si zis, sa am rabdare ca tot ies constientizarile, ai fost blanda, dar si ferma si ai trezit in mine autenticitatea, adevarul meu, ma uit la umbrele mele fara sa ma mai ascund. Repozitionarea mea este wow... mult am dus inversarea de roluri si acum parca simt ca in sfarsit nu mai este nevoie si ma usurez de povara asta. Nu pot decat sa iti multumesc ca ma ajuti in acest proces si te recomand cu toata caldura. Te imbratisez cu drag!,,