Constelatii familiale individuale cu obiecte simbolice

Scopul sesiunilor individuale de constelatii sistemice cu obiecte simbolice este de a face pace cu trecutul, de a iesi din inconstientul familial in care suntem prinsi din iubire si loialitate oarba.
Vom descoperi care sunt bagajele si schema care se repeta si pe care o purtam cu noi din copilarie.

Ce trebuie sa infruntam, elaboram, integram si sa lasam sa plece?

Pentru a incepe trebuie sa facem claritate si sa dezvoltam autonomia noastra, trebuie sa analizam legatura pe care o avem cu familia si sa incepem sa restabilim un raport bun cu parintii nostri.

Orice familie, de generati, transmite descendentilor bucurie si durere, binecuvantari si blesteme. Deseori, ceea ce nu a fost rezolvat de stramosii nostri, vine transmis mostenitorilor, copiilor, carora le vine data,"obligatia" de a rezolva aceste bagaje, "destine". Aceste concluzii au fost trase dupa lungi cercetari facute de numerosi terapeuti, psihologi in cercetarile lor transgenerationale si care sunt acum destul de cunoscute, multumita metodei de constelati familiale, metoda creata de Bert Hellinger (preot misionar, psiholog, terapeut).
Rezultatele sunt uimitoare după fiecare sesiune:
- Claritate
- Usurare
- Reluarea conectării cu familia (mama, tata, frati, suroti, unchi, matusi, bunici) la nivel de suflet
- Găsirea locului în sistemul familial
- Împăcarea cu trecutul
- Eliberare
- Relații armonioase
- Sucess
- Putere
- Curaj
- Relație mai buna cu Sinele

Ce se întâmplă la o astfel de sesiune on-line sau în persoana ?

Ascult povestea pe scurt a clientului/ei pentru a putea sa stabilim intenția clara care ne va ghida în acesta sesiune de constelații. Ghidez clientul/a spre a rafina intenția pana este în acord cu Sinele interior și este percepută ca foarte ușoară în corp, de exemplu aveți probleme în relația de cuplu și vreți sa fie armonie, intenția poate fi: Eu îmi dau mie voie sa am o relație de cuplu armonioasa. Apoi rog clientul/a sa îmi enumere emoțiile ,stările și senzațiile fizice cu care se confrunta în prezent și trec la întrebări pentru a începe sa analizam arborele genealogic doar din ce cunoaște consultanta/ul, povestea familiei de origine: mama, tata, frati, surori, avorturi, copii morți, bunici, matusi, unchi, verisori, strabunici, evenimentele marcante din familie, pierderi, accidente, decese premature, dolii neprocesate, iubiri pierdute, traume, razboi etc. Din aceasta analiza iasă foarte multe conștientizării și clarificări.
Apoi trec la stabilirea reprezentantilor din constelație.
Dacă clientul este on-line, atunci îl rog sa caute obiecte prin casa, care pot sta vertical și au o eticheta sau ceva semn, care sa ne poată arata orientarea obiectului.
Dacă este în fata mea îl ghidez sa aleagă din săculețul meu cu figurine playmobil.

Fără sa ii spun ce alege ca reprezentant ,clientul/a se conectează cu fiecare obiect/figurină și îmi spune ce simte în corp ca și senzații, emotii, stări la fiecare figurină/ obiect asezandu-le pe fiecare în fata lui cum simte: culcate sau în diferite poziții și la diferite distante. Pe urma ii spun pe cine a reprezentat fiecare obiect/figurină și vedem dinamica reprezentanților, legătură sau ruptura emoțională , loialitatea ascunsa, iubirea oarba, cu alte cuvine incurcaturile familiale din imaginea simbolica afișată. Urmează apoi frazele terapeutice reparatorii și repoziționarea corecta fata de membrii familiei sau părțile interne, cu inima deschisa, dacă este este posibil.

Constelatia familiala cu obiecte simbolice permite sa se reprezinte membrii familiei, părțile din sistemul interior, simptomul, dinamica dintr un bussines, Intr-o sesiune individuala utilizandu-se obiecte simbolice: figurine playmobil, foi, diverse obiecte.
Facilitator constelații familiale cu obiecte simbolice
Facilitator constelații sistemice ReGeneration Consilier emoțional Terapeut terapii holistice Formator Psih.Mirela Vicovan


Durata sedintei: 2 ore
Pret 550 lei

Recenzii

Average rating: 5 based on 16 reviews

Constelatii familiale cu obiecte simbolice

Mirela a fost receptiva si deschisă sa facă o constelație familială cu mine ,eu fiind surda, pentru a mă ajuta să găsesc răspunsuri despre mine și familia mea . Este o persoană minunată și blândă si nu am simțit piedici in comunicare , ne-am descurcat foarte prin scris. După sesiune simt ca sunt pe drumul vindecării și eliberării . O recomand cu inima. Mulțumesc Mirela pentru tot ‍♀️

Constelatii familiale cu obiecte simbolice

O experiență plina de solutii!

Constelatii familiale cu obiecte simbolice

A fost a experiență minunată și foarte emoționată, în care am înțeles multe lucruri despre mine și familia. Am comunicat foarte ușor cu Mirela și asta a contact mult. Recomand din inima

Constelatii familiale cu obiecte simbolice

(proprietar verificat)

Am fost impresionata de capacitatea Mirelei de a sintetiza și înțelege o mulțime de informații despre mine; de viziunea ei complexa și completa asupra situației. M-a ajutat sa ma pozitionez în cadrul familiei mele și sa înțeleg multe lucruri despre dinamica familiala și influenta acesteia asupra vieții noastre. Mi-a permis sa închei un capitol, ca să pot începe altul. Cu siguranță o sa vreau sa tratez alte "părți" cu ea. Recomand!

Constelatii familiale cu obiecte simbolice

Experienta minunata cu un om minunat. Terapia sufletului. Recomand cu drag omul si terapeutul, Mirela.