Constelatii familiale individuale cu obiecte simbolice

Scopul sesiunilor individuale de constelatii sistemice cu obiecte simbolice este de a face pace cu trecutul, de a iesi din inconstientul familial in care suntem prinsi din iubire si loialitate oarba.
Vom descoperi care sunt bagajele si schema care se repeta si pe care o purtam cu noi din copilarie.

Ce trebuie sa infruntam, elaboram, integram si sa lasam sa plece?

Pentru a incepe trebuie sa facem claritate si sa dezvoltam autonomia noastra, trebuie sa analizam legatura pe care o avem cu familia si sa incepem sa restabilim un raport bun cu parintii nostri.

Orice familie, de generati, transmite descendentilor bucurie si durere, binecuvantari si blesteme. Deseori, ceea ce nu a fost rezolvat de stramosii nostri, vine transmis mostenitorilor, copiilor, carora le vine data,"obligatia" de a rezolva aceste bagaje, "destine". Aceste concluzii au fost trase dupa lungi cercetari facute de numerosi terapeuti, psihologi in cercetarile lor transgenerationale si care sunt acum destul de cunoscute, multumita metodei de constelati familiale, metoda creata de Bert Hellinger (preot misionar, psiholog, terapeut).

Constelatii familiale cu obiecte simbolice

Constelatia familiala cu obiecte simbolice permite sa se reprezinte membrii familiei, simptomul, dinamica dintr un bussines, intr-o sesiune individuala utilizandu-se obiecte simbolice: figurine playmobil, foi, diverse obiecte.
Facilitatorul constelatiei utilizeaza o serie de fraze vindecatoare, fraze care produc o usurare si elibereaza energia preluata din arborele genealogic (parinti, frati, unchi, matusi, bunici, strabunici) , repozitionamdu-se corect in sistemul familial.
Constelator familial cu obiecte simbolice
Mirela Vicovan


Durata sedintei: 2 ore
Pret 550 lei