De ce biorezonanța mă conduce la rezultate complet diferite ale testului decât diagnosticul clinic?

Întotdeauna se pune întrebarea: De ce biorezonanța mă conduce la rezultate complet diferite ale testului decât diagnosticul clinic?

Este atât de important încât nu îl putem repeta suficient de des: pentru că avem de-a face cu abordări complet diferite.

Pentru a ilustra din nou acest lucru, un exemplu în care devine foarte clar: diagnosticul de ADHD.
Pentru medicul clinic, acesta este rezultatul observațiilor sale asupra anumitor caracteristici ale unui chestionar.
Dacă criteriile sunt îndeplinite, se efectuează diagnosticul și terapia corespunzătoare.

Principala diferență: cu biorezonanța nu testăm caracteristici, opinii sau chestionare.
Testăm frecvențele.
Și aici testăm, de exemplu, acele frecvențe care sunt legate de sistemul hormonal.

Acum știm că disfuncțiile de reglare energetică din sistemul hormonal pot contribui la modificări de comportament care determină apoi clinicianul să-și facă diagnosticul pe baza trăsăturilor observate. În schimb, nu ar trebui să fim surprinși dacă sistemul de hormoni din laborator nu poate fi testat asa cum face biorezonanta, deoarece în laborator nu sunt determinate frecvențe.
În cel mai bun caz, pot exista unele similitudini atunci când tulburările de reglare energetică au atins un interval de frecvență scăzut, ceea ce duce la anomalii clinice.

Reamintim observațiile inginerului Paul Schmidt, care a observat încă din anii 1970 că bolile se dezvoltă pe mai multe niveluri de frecvență înainte de a deveni clinic evidente. Cu toate acestea, în testul nostru, evidențele electrosmogului și ale sistemului nervos pot fi vizibile, cu aceleași consecințe.

Pe lângă multe alte variante ale tulburărilor de reglare energetică care pot contribui la probleme de comportament, cum ar fi ADHD. Așadar, putem vedea că biorezonanța nu este despre ceea ce este profesia medicală clinică.

Pe de altă parte, avem ceva foarte valoros pentru asta: analizăm profund cauzele la nivel energetic în care ceilalți cu posibilitățile lor nu pătrund.

Ar trebui să ne amintim că, în același timp, ne arată ce posibilități paradisiacale apar pentru pacienți din combinație.
Dacă utilizăm anomaliile clinice pe de o parte și le combinăm cu observațiile energetice pe de altă parte, opțiunile de tratament neprevăzute pot rezulta pentru pacientul afectat.
Practica îndelungată a terapeuților care o văd în acest fel, se confirmă din nou și din nou.
Este important să transmitem aceste beneficii pacientului.
Acest lucru îl ajută nu numai să înțeleagă, ci și în regenerare.

În consecință, este înșelător atunci când încercăm să comparăm rezultatele testelor de biorezonanță cu rezultatele clinice.
Acest lucru duce adesea la o chestionare a corectitudinii rezultatului altuia.
Acest lucru arată care este adevărata provocare: nici rezultatele testelor, nici declarațiile de laborator, constatările clinice sau diagnosticele nu sunt greșite.
Greșit este doar atunci când dorim să amestecăm lucrurile împreună, sau chiar să conectăm cu păreri și presupuneri.

Rezultatele studiilor clinice și diagnosticelor nu sunt pur și simplu comparabile cu rezultatul testului, deoarece ne aflăm la un nivel complet diferit.
Nu putem dovedi rezultatul testului de biorezonanță sau invers.
Dar putem și aceasta este marea noastră valoare adăugată, să deducem și să reglăm relațiile, pentru că analizăm cauzele care explică anomaliile clinice de la sfârșitul lanțului, dacă avem în vedere această diferențiere.

 

Să luăm un alt exemplu: un pacient vine cu arsuri la stomac, dureri de stomac și vărsături.
Medicul diagnostică gastrită.
Apoi, pacientul merge la homeopat. El vine cu repertorizarea sa pe o imagine de remedii homeopate care indică ficat și bilă.
Din experiență știm că tulburările hepatice și ale bilei pot duce adesea la disconfort gastro-intestinal. Pentru el, stomacul este doar „victima”.
Acum, pacientul vine la terapeutul de biorezonanță.

Să presupunem că testul ajunge la stomac, ficat sau bilă, iar la Hepatita C prezintă o așa-numită mișcare liniară a biotensorului, deci o tulburare.
Acest lucru nu înseamnă totuși că pacientul are o infecție cu virusul hepatitei C (la analiza de laborator nu era ieșit virusul C ), am detectat pur și simplu o tulburare de reglare energetică în mediul microbian, aici, în virusul ARN monocatenar, genomul ARN cu catenă pozitivă. Acum știm din experiență că astfel de tulburări energetice de reglare pot face exact ceea ce au descoperit medicul și homeopatul.
Deci vedem: fiecare a aranjat corect situația din punctul său de vedere. Doar că, toată lumea dintr-o perspectivă diferită.

Concluzie pentru practică: Ceea ce pare atât de logic în acest studiu de caz simplu, este practic.
Cazurile noastre sunt adesea mult mai complexe , uneori chiar destul de exotice. Dar nu ar trebui să lăsăm asta să ne irite.
De asemenea, un exemplu plăcut: chiar și acum 20 de ani, fostul meu instructor a observat anomalii în frecvențele virusurilor ADN cu două fire, în special în familia virusurilor herpetice, la pacienții cu scleroză multiplă. În acea perioadă nu putea explica asta mult timp.
Și chiar atunci aceleași discuții se desfășurau. “Nu se poate. Tot băutura ”.
S-a arătat doar că astfel de pacienți au răspuns foarte pozitiv la tratamentul cu biorezonanta.
Și acesta este doar unul dintre numeroasele exemple pe care le-am experimentat în ultimii aproape douăzeci de ani.

Nimeni nu mai vorbește despre humbug.
Se crede acum că există o legătură între virusurile herpetice și scleroza multiplă.
Deci vedem, dacă clasificăm corect acest lucru, ajungem la concluziile corecte.
De ce se revine mereu la aceste irații?
Ce ne duce la gheața neagră să comparăm rezultatele direct unele cu altele?

Suntem obișnuiți să evaluăm ceea ce putem vedea, simți sau cântări. Deci, de obicei, simptomele și, de exemplu, modificările materiale ale unui țesut.
Acestea sunt în mare parte efectele și consecințele cauzelor care sunt aproape întotdeauna acolo unde sunt diferite.

Un exemplu simplu, dar izbitor: când focul arde în șemineu, nu arde în acoperiș, ci în cuptor, la celălalt capăt al casei, la subsol.
Pentru a înrăutăți, testăm biorezonanța pe frecvențele foarte fine ale nivelului energetic și ne întrebăm cum este vorba despre capacitatea de reglementare a puterilor noastre de auto-vindecare. Aceasta, la rândul său, nu ne oferă posibilitatea de a confirma direct simptomele (care este mai mult sarcina medicinii clinice), ci cu atât mai mult șansa de a trage concluzii din relațiile stabilite, de ce vine vorba de simptome.
Creativitatea este în analiza biorezonanței o întrebare destul de mare.
Uneori, însă, găsim și rezultate ale testelor care nu pot fi explicate cu cunoștințele noastre.

Exemplu tipic: un pacient cu tulburări de vindecare a rănilor prezintă dezechilibre ale tiroidei. Până acum, acest rezultat nu ar avea nicio importanță în ceea ce privește simptomele, tulburarea de vindecare a rănilor.
S-ar putea să fi considerat rezultatul testului asupra tiroidei ca o tulburare suplimentară de reglare independentă.
Cu toate acestea, de atunci s-a stabilit științific, că, hormonii tiroidieni sunt implicați direct în vindecarea rănilor.
Cine ar fi crezut asta?
Și cine ar fi inclus-o în tratamentul tulburării de vindecare a rănilor în terapie?

Concluzie interesantă: Pentru mine, astfel de experiențe au un sens foarte valoros.
Îmi amintesc de principiul „Totul este un lucru mare”.

Și oferă încredere în rezultatele testelor care ne arată în mod fiabil acolo unde organismul are tulburări de reglare, care, întotdeauna, au o legătură cu simptomele prezentate. Fie ca aceste experiențe să vă ajute.

Sursa : din cartea lui Michael Petersen despre Biorezonanta după Paul Schmidt tradus din Germana