Promotia lunii …  2 sedinte de masaj cu role de jad la pret de 1 sedinta . 120 lei    la 60 lei .


Masajul efectuat de acest aparat automat cu role de jad si infrarosu  este util in tratarea a multor afectiuni, dintre care enumeram doar cateva:

–  deformatii usoare ale coloanei (sciatica, spondiloze, lombosciatica, scolioze);

–  afectiuni reumatizmale cronice;

–  insomnii, stres, migrene, ameţeli, oboseala cronica, instabilitate emoţionala, depresii;

–  tulburări endocrine: suprarenale, reglarea ciclului, tulburări de menopauza, disfuncţii sexuale      (impotenta, frigiditate), etc;

–  afecţiuni circulatorii: hipo si hipertensiune, ateroscleroza, sindromul mâinilor si picioarelor reci,      dureri de picioare, etc;

– recuperare la paralizie partiala in urma unui accident cardio-vascular, slabiciune musculara, etc.

– tratarea afectiunilor coloanei vertebrale: sciatica, scolioza, lombosciatica, cifoza, lordoza, reumatism, spondiloza si alte afectiuni.


Am venit la Centrul Healthy Life in data de 29.01 2013 cu dureri mari de cap si de coloana ( am aceste dureri de cativa ani buni si am incercat multe tratamente ).
Am inceput cu  testarea intregului organism cu biorezonanta  si mi sa recomandat in urma testarii, tratament cu biorezonanta si terapie prin masaj automat cu role de jad si turmalina.

Ce pot spune este faptul ca dupa trei sedinte de tratament cu  biorezonanta si terapie  cu role de jad , nu am mai avut dureri de cap si puteam sa ma aplec si sa ma ridic fara probleme. Am continuat sedintele si in total am facu 10 de sed  de terapie cu role de jad si  si 7 de terapie cu biorezonanta.
Terapia ma facut sa fiu mult mai vesela, bine dispusa si sa am chef de viata, care imi lipsea de multa vreme.

Cand am venit la cabinet , simteam ca se prabuseste pamantul peste mine, ori acum sunt zambitoare si am incredere in mine.
Un lucru important mai vreau sa spun , pe langa toata aparatura moderna care face minuni, vorbele (cuvintele) frumoase pe care le-am auzit din partea d-nei terapeut Mirela Vicovan fac mai mult bine. Este omul care stie sa asculte si sa dea un sfat bun, un sfat cu suflet.
Cu toate ca as putea sa-i fiu mama , am invatat de la dansa sa am incredere in mine si in viata , ca exista un Dumnezeu care este cu noi tot timpul .
Nu am cuvinte de multumire!


Masajul complet automatizat (nu necesita scoaterea imbracamintei) include 3 metode terapeutice:
• eliberarea presiunii din coloana prin elongarea mecanica;
• presopunctura;
• moxibustie ~ reflexoterapie cu caldura pietrelor de jad .