https://www.rezonantavietii.ro/

Remedii florale pentru schimbare si adaptare

Cum îi ajută medicina holistică pe copii să își gestioneze emoțiile atunci când trec prin schimbări majore? Schimbările îi scot pe copii din zona de confort, iar acest lucru le creează de cele mai multe ori emoții diferite, greu de controlat. Faptul că pandemia a mutat cursurile de la școală în online, i-a pus pe elevi în fața unor metode noi de predare și învățare. Indiferent că vorbim de preșcolari, școlari, liceeni, acest nou proces de învățare a creat diferite stări și neliniște.

Pentru mulți dintre copii cursurile online îi fac să simtă că se focusează mai puțin decât atunci când se aflau în clasa de studiu. În plus, durează până mintea noastră asociază un spațiu cu un scop nou. Cei mici erau obișnuiți cu casa în care locuiesc ca fiind un spațiu privat, unde se joacă, se simt în siguranță, primesc iubire, dorm, îsi fac temele, iar clasa de curs era cea asociată cu învățarea.

Lipsa socializării cu colegii și profesorii este un alt aspect care poate crea anxietate, agitație, lipsă de concentrare și preocupare. Tensiunile care apar atunci când ceva se schimbă radical, pot crea și tulburări fizice, cum ar fi răceli constante, dureri de burtică, insomnii. Emoțiile în special la cei mici, când încă nu le știu gestiona, se transformă în reacții la nivel fizic.

Recomand blendul floral Acceptance și terapia access bars. Pentru copii este recomandat atunci când simt presiunea muncii școlare sau a temelor și când se îndoiesc de abilitățile lor și încrederea în ei. Dacă părinții au sentimente de vinovăție, sunt epuizați, nu mai fac față, de putem face un blend floral din Olive, Elm, Oak, Walnut și Pine la cerere pentru a face fașă mai ușor schimbărilor.

Acceptance – Combinație de remedii florale Bach special concepute pentru perioadele în care ai trecut printr-o traumă, nu mai ai încredere în tine, simți că îți pierzi controlul, nu te poti adapta schimbărilor, simți furie sau ură, bați pasul pe loc. Dacă treci prin astfel stări, atunci Acceptance este remediul potrivit pentru tine.

 

 

 

Puteți comanda produsele pe website-ul nostru și de asemenea puteți cere un consult individual cu remedii florale.
https://www.rezonantavietii.ro/produs/acceptance/
https://www.rezonantavietii.ro/produs/adaptation/

 

 

 

Acceptance

Acceptance – remediu floral pentru acceptarea cu ușurință a schimbărilor

 

Adaptation

Adaptation – remediu floral pentru adaptare