Access Bars

 

Bars este o terapie care, spre deosebire de masajul obișnuit, este benefică și pentru terapeut și pentru pacient având în vedere ca vor exista schimb de energii între cele doua persoane.

O sesiune Bars durează între 30 – 50 de minute, timp în care se acționează asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 3-5 minute.

Aceasta terapie nu prezintă contraindicații fiind recomandată a se efectua și copiilor. În cazul acestora, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 30 de minute. In general se recomandă 1 – 2 sesiuni pe săptămâna dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de cum simte clientul nevoia.

 

Ce se experimentează în timpul unei sesiuni Bars?

 

Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală,cele mai multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii Bars, chiar și în cadrul unui mediu zgomotos.

Unele persoane văd imagini, alții resimt senzații în corpul lor, precum: furnicături, căldură, spasme sau fiori. Apar manifestări și din punct de vedere emoțional (plâns sau râs cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace și bucurie fiind de multe ori prezent la sfârșitul unei sesiuni Bars.
Fiecare sesiune va fi diferit de fiecare dată, chiar dacă se repetă cu același terapeut.

 

 

 

 

Care sunt beneficiile după o sesiune de Bars?

Există atât de multe beneficii încât nu există spațiu suficient pentru a le numi pe toate aici. Mai jos veți găsi doar câteva dintre beneficiile comune:

 

 

• Persoanele sau situațiile care ti-au creat mari dificultăți în viața ta dintr-o dată nu te mai deranjează, văzând totul dintr-o altă perspectivă.
• După o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, în același timp simțindu-te plină de energie și viață.
• Fiecare aspect al vieții va fi abordat cu mai multa ușurință, găsind soluții acolo unde înainte nu le vedeai.
• Va avea loc o schimbare în tot ceea ce nu funcționează în viața ta, tot ceea ce te limitează în decizii fiind eliminat.
• Apare o stare de fericire, starea de depresie dispărând la mulți, după doar o singură sesiune.
• Se va observa o creștere a performanței la locul de muncă, o creștere a clarității mentale, fără a studia mai mult.
• Ajută la o recuperare mai rapidă în cazul unor răni mai vechi sau noi, în caz de intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.

 

Vă așteptăm la sesiuni de o oră sau o jumătate de oră să aduceți mai multă ușurință, bucurie și claritate în viața voastră. Cum devine și mai bine de atât?

Cine vine la răsfăț? Vă aștept cu drag!