Masajul la picioare și tălpi, reflexoterapie cu aparatul de masaj reflexogen

Aparat de masaj al picioarelor și al tălpilor

Aparatul acționează perfect pentru stimularea centrilor nervoși din talpă.
Aparatul imită exact mișcările unui maseur profesionist, iar prin acest masaj se va îndepărta disconfortul din zona picioarelor oferindu-se o senzaţie de revitalizare.

Aparatul de masaj Komoder C30 este folosit cu scopul de a înfrumuseța și relaxa tălpile și picioarele. În fiecare an facem o cercetare atentă, atât a tehnologiilor avansate, cât și a tratamentelor utilizate în cabinet.

Indiferent că stați mult în picioare pe parcursul zilei sau pur și simplu vreți picioare mai frumoase, puternice și viguroase, vă recomand să încercați acest aparat. Îl folosim pentru picioare, gambe, tălpi și genunchi. Aparatul cu încălzire funcționează la trei viteze diferite, în funcție de necesitatea intensității masajului pentru fiecare client în parte. Complexitatea aparatului este dată și de faptul că are funcții diferite:
1. Program predefinit de masaj are capacitatea de a masa picioarul cu aceleași mișcări pe care le face un maseur profesionist, iar astfel înlătura tensiunea și revitalizează corpul.
2. Masajul pentru gambe, tălpi, genunchi este cea de a doua funcție. Partea superioară a aparatului este mobilă, astfel că se poate mișca pe fiecare zonă a picioarelor
3. Role de masaj la talpă îndeplinește a treia funcție a aparatului Komoder, iar astfel dispun de de 20 de role de masaj. Reflexoterapia este un tip de masaj de care avem nevoie pentru a circula mai bine sângele din organism și astfel a energiza întreg corpul.
4. Rolele de masaj la gambă reprezintă o caracteristică superioară altor aparate de masaj; în plus se poate regla nivelul de intensitate dorită. 5. Există 3 viteze de masaj care creează un confort adaptat fiecărui client
6. Setările se reglează ușor cu ajutorul telecomenzii încorporate
Faceți un cadou deosebit vouă înșivă sau celor dragi de sărbători! Oferiți-le momente de răsfăț și relaxare și cu siguranță vor fi recunoscători!