parallax backgroundTERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - ACCESS BARS-min
TERAPII ENERGETICE - Access
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Biodinamica craniosacralaa-min
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Body Acoustic-min
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - ESSE-min
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Simfonia posibilitatilor-min
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Terapia florala-min
Echilibrarea chakrelor cu biorezonanța și Healy

TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Facelift energetic-min
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Procese de corp-min
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Abuse Hold
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - boluri de cristal
Terapia prin regresie într-o viață anterioară
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Recuperare de suflet
TERAPII ENERGETICE - Rezonantavietii - Biorezonanta
TERAPII ENERGETICE - Terapii Fertilitate
Terapiile energetice reprezintă acea parte aflată la nivelul energetic, ce poate transmite informații legate de bolile de care un corp suferă. Când vine vorba de terapii energetice, știu să fac foarte multe. Am absolvit cursuri, atât în țară, cât și în străinătate. Fiecare terapie energetică pe care am făcut-o, m-a schimbat și mi-a dezvoltat un alt mod de a privi lucrurile. În ședințele pe care le-am făcut și curățările care s-au manifestat în cursurile respective, m-au ajutat să creez un restart în viața mea, care a adus bucurii atât în viața personală, cât și profesională.

Dacă ar trebui să aleg o terapie energetică preferată, mi-ar fi imposibil. Nu aș putea să spune că o iubesc pe una mai mult decât pe cealaltă. Fiecare aduce sau curăță ceva din corp; sunt diferite. Spre exemplu, atunci când am clienți care nu țintesc o terapie anume, cum ar fi access facelift sau access bars, aleg în funcție de ce simt energetic că are nevoie corpul lui, la momentul respectiv.

Atunci când ne deschidem energetic și mental spre astfel de terapii, corpul nostru este respondent, el ne transmite ce parte are nevoie mai mult de vindecare. Astfel, aplic terapia sau procesul de corp care se potrivește cel mai bine.

Terapiile energetice contribuie vieții, relațiilor, corpului nostru. Împreună creează un spațiu energetic prin care poți să cureți, vindeci, eliberezi tot ceea ce nu mai funcționează pentru tine. Îți conferă o stare de liniște, îngăduință, conștiență și inclusiv te deschide spre iubirea pe care nu ți ai permis să o primești sau nu ai avut o niciodată. Frumusețea terapiilor energetice este că lucrează în toate sferele ființei, fizic, psihic, mental, și spiritual.

Când merg pe intuiție, lucrurile se schimbă foarte frumos în timpul terapiei. Clienții îmi descriu ce simt și e incredibil ce legături se pot crea la nivel energetic între noi, în acest proces al schimbării și vindecării. În următoarele săptămâni vă voi povesti despre fiecare terapie energetică în parte. Vă doresc un weekend frumos și deschideți-vă spre voi înșivă, tot mai mult!