Masaj emoțional Atingere Divină
Masajul Atingere Divina te ajută să te relaxezi profund, eliberează din memoria celulară: traume emoționale, dureri, contracturi, poveri care nu sunt ale tale, să te reconectezi cu corpul și sufletul tău, ajutat de cele cinci blenduri florale special create de mine, psiholog Mirela Vicovan, pentru a te inspira să alegi conștient bucuria vieții, puterea ta interioară, eliberarea emoțiilor atașate, revigorarea senzualității în cuplu, întoarcerea la rădăcini . Vei alege din cele cinci blenduri florale unice, în funcție de starea ta emoțională: Detox Emotional,
Bucuria Vieții,
Puterea Interioară,
Trezește Senzualitatea,
Conectarea cu natura.

Masajul se face pe tot corpul, exceptând zonele intime. Este un masaj blând, iar in unele zone unde există o contractură musculară sau durere, folosim un ulei cu săruri tisulare creat de mine (psih. Mirela Vicovan), un ulei special conceput pentru aceste probleme.
Masaj Emotional

La Centrul Healthy Life masajul atinge o nouă dimensiune prin gama de uleiuri terapeutice “Atingere divină”.

„ Am pornit la drum cu dorința de a dezvolta o linie de produse care să ducă experiența masajului la un alt nivel și astfel au luat naștere uleiuri terapeutice „Atingere Divină”. Gama conține 4 combinații unice de uleiuri esențiale cu grad terapeutic, remedii florale Bach, remedii australiene și săruri tisulare Dr. Schüessler, mixate pe o bază de ulei fracționat de cocos, blând cu pielea și care nu o încarcă. Fiecare dintre cele 4 amestecuri este diferit, iar rolul meu este de a vă ajuta, în primul rând, să îl găsiți pe cel potrivit și mai apoi, să vă ghidez într-o călătorie terapeutică care vă va elibera de stres, de blocaje emoționale și energetice și de traume blocate în memoria celulară.
Fiecare masaj emoțional este diferit, pentru că așa sunteți și voi. Rezultatele diferă în funcție de particularitățile celui din fața mea și de gradul de disponibilitate al acestuia de a-și îmbrățișa descoperirile aduse la lumină ședință cu ședință. Ce îmi doresc, înainte de toate, este să vă ajut să atingeți o purificare emoțională, iar aceasta va trage după ea creșterea încrederii și a dragostei de sine, trezirea senzualității și redescoperirea bucuriei de a fi. Pentru ca acest lucru să fie posibil veți găsi la Centrul Healthy Life spațiul prietenos și confortabil în care să uitați de măști și să vă îngăduiți să fiți vulnerabili. Din momentul în care le permiteți sufletului, corpului și minții să lucreze împreună, din acel punct veți începe să descoperiți noi dimensiuni și posibilități. Iar eu voi fi aici să vă ghidez pe tot parcursul acestei frumoase călătorii care vă va aduce mai aproape de cine sunteți voi cu adevărat.”

Psiholog Mirela Vicovan, terapeut terapii holistice, formator, diagnostician săruri tisulare Dr. Schüssler

Gama „Atingere Divină” conține 4 amestecuri terapeutice unice, dezvoltate pentru masajul emoțional. Acestea au fost create pentru a facilita eliberarea din corp a emoțiilor care stau în calea puterii personale, a păcii sufletești, a trezirii senzualității și a redescoperirii bucuriei vieții. Blendurile conțin uleiuri esențiale cu grad terapeutic, săruri tisulare Dr. Schüessler, remedii florale Dr Bach și remedii florale australiene, toate pe o bază de ulei de cocos fracționat. Remediile intră în piele și în structura energetică a corpului, dar și lucrează în același timp pe două planuri: sărurile tisulare relaxează profund pielea, iar remediile florale și uleiurile esențiale pătrund chiar mai adânc decât aceasta și își aduc aportul la tratarea inclusiv a sufletului. În continuare găsiți câteva informații despre fiecare produs în parte.

Detox emoțional
Pentru o detoxifiere emoțională și fizică. Prin intermediul masajului emoțional ajută la eliberarea și deblocarea energiilor stagnante din corpul mental. Aduce ușurare și claritate în cazul celor care se simt depășiți și blocați.

Bucuria vieții
Prin masajul emoțional deblochează corpul și readuce bucuria vieții. Te eliberează de tensiuni și relaxează sistemul nervos așa că este recomandat pentru cei care suferă de anxietate, depresieși depresie post-partum.

Putere interioară
Ajută la creșterea stimei de sine și a puterii interioare. Masajul emoțional făcut împreună cu acest amestec ajută la conștientizarea și tratarea dependențelor, fricilor, abuzurilor, învinovățirilor, resentimentelor, dar și a furiei și confuziei. Echilibrează chakrele și îți oferă un plus de motivație.

Trezește senzualitatea
Masajul emoțional realizat împreună cu acest blend inspiră romantism și senzualitate și te ajută să îți iubești corpul așa cum e. Este calmant și relaxant, echilibrează energiile feminine și masculine (yin și yang) și te eliberează de stres și tensiune.

Conectează-te cu natura
Ajuta la creșterea imunității, la reconectarea ta cu natura, la aducerea la suprafață a amintirilor din trecut si conștientizarea lor


Pentru programari suna la: 0733930702

Ia legătura cu noi!


Telefon: 0733-930.702


Poti alege intre 4 uleiuri, fiecare menit sa trezeasca o alta latura a sinelui tau amortit.

Noi te sfatuim sa alegi la fata locului aroma care te inspira cel mai tare.

 
 

Gama de uleiuri emoționale pentru masaj emoțional Atingere divina

Detox emoțional
Pentru o detoxifiere emoționalăși fizică. Prin intermediul masajului emoțional ajută la eliberarea și deblocarea energiilor stagnante din corpul mental. Aduce ușurare și claritate în cazul celor care se simt depășiți și blocați.
Bucuria vieții
Prin masajul emoțional deblochează corpul și readuce bucuria vieții. Te eliberează de tensiuni și relaxează sistemul nervos așa că este recomandat pentru cei care suferă de anxietate, depresieși depresie post-partum.
Putere interioară
Ajută la creșterea stimei de sine și a puterii interioare. Masajul emoțional făcut împreună cu acest amestec ajută la conștientizarea și tratarea dependențelor, fricilor, abuzurilor, învinovățirilor, resentimentelor, dar și a furiei și confuziei. Echilibrează chakrele și îți oferă un plus de motivație.
Trezește senzualitatea
Masajul emoținal realizat împreună cu acest blend inspiră romantism și senzualitate și te ajutăsăîți iubești corpul așa cum e. Este calmant și relaxant, echilibreaza energiile feminine și masculine (yin și yang) și te eliberează de stres și tensiune.

Notele olfactive continute de blendurile pentru masajul emotional

Notele olfactive din Putere interioara: santal,lavanda,salvie, iasomie,mușețel,scorțișoara si frezie
Notele olfactive din Trezeste senzualitatea: lavanda, rozmarin, menta, coriandru, iasomie, geranium,maghiran, menta
Notele olfactive din Bucuria Vieții: iasomie, trandafir, citronela, bergamota, ylan-ylang, muscata, mandarine, lemongras
Notele olfactive din Detox emotional: lavanda, ylan-ylang, vanilie, mușețel, maghiran, lemn de santal, portocală sălbatică, menta creată, copaiba, magnolie, neroli.