Masaj emoțional Atingere Divină
Masajul emoțional Atingere divina l-am conceput pentru a te ajuta să : te relaxezi profund, elibereazi din memoria celulară: traume emoționale, dureri, contracturi, poveri care nu sunt ale tale, te reconectezi cu corpul și sufletul tău. Deschiderea reconectarii cu corpul este ajutata de cele cinci blenduri florale special create de mine, psiholog Mirela Vicovan, pentru a te inspira să alegi conștient bucuria vieții, puterea ta interioară, eliberarea emoțiilor atașate, revigorarea senzualității în cuplu, întoarcerea la rădăcini . Vei alege din cele cinci blenduri florale unice, în funcție de starea ta emoțională: Detox Emotional,
Bucuria Vieții,
Puterea Interioară,
Trezește Senzualitatea,
Conectarea cu natura.

Masajul se face pe tot corpul, exceptând zonele intime. Este un masaj blând și reconfortant în care adaug și explorez cu tine acele emoții care sunt legate strâns de corpul fizic prin tensiuni, simptome sau presiuni pentru a te susține și ghida sa le eliberezi. Fiecare corp este unic și le fel fiecare experiență pe care o ofer prin acest masaj este unica ,profunda și regeneratoare .

Alege cu sufletul aroma care te inspira din cele 5 blend-uri florale

 
 

Gama de uleiuri emoționale pentru masaj emoțional Atingere divina

Detox emoțional
Pentru o detoxifiere emoționalăși fizică. Prin intermediul masajului emoțional ajută la eliberarea și deblocarea energiilor stagnante din corpul mental. Aduce ușurare și claritate în cazul celor care se simt depășiți și blocați.
Bucuria vieții
Prin masajul emoțional deblochează corpul și readuce bucuria vieții. Te eliberează de tensiuni și relaxează sistemul nervos așa că este recomandat pentru cei care suferă de anxietate, depresieși depresie post-partum.
Putere interioară
Ajută la creșterea stimei de sine și a puterii interioare. Masajul emoțional făcut împreună cu acest amestec ajută la conștientizarea și tratarea dependențelor, fricilor, abuzurilor, învinovățirilor, resentimentelor, dar și a furiei și confuziei. Echilibrează chakrele și îți oferă un plus de motivație.
Trezește senzualitatea
Masajul emoținal realizat împreună cu acest blend inspiră romantism și senzualitate și te ajutăsăîți iubești corpul așa cum e. Este calmant și relaxant, echilibreaza energiile feminine și masculine (yin și yang) și te eliberează de stres și tensiune.

Notele olfactive continute de blendurile pentru masajul emotional

Notele olfactive din Putere interioara: santal,lavanda,salvie, iasomie,mușețel,scorțișoara si frezie
Notele olfactive din Trezeste senzualitatea: lavanda, rozmarin, menta, coriandru, iasomie, geranium,maghiran, menta
Notele olfactive din Bucuria Vieții: iasomie, trandafir, citronela, bergamota, ylan-ylang, muscata, mandarine, lemongras
Notele olfactive din Detox emotional: lavanda, ylan-ylang, vanilie, mușețel, maghiran, lemn de santal, portocală sălbatică, menta creată, copaiba, magnolie, neroli.

Psih. Mirela Vicovan -creatoarea masajului emoțional

Contactează-ma pentru o programare pe whatsapp 0733.930.702

Te aștept la un răsfăț și o experiență unica!

  1. Nicoleta

    Minunat,cel mai bun (emotional) masaj. Abia astept sa ajung la urmatoarea sedinta. Efecte bune si foarte relaxante dar si energizante chiar si in zilele care au urmat sedintei de masaj. Multumesc, Mirela!