Remedii florale

Remediile florale sunt preparate lichide, care transmit corpului energia florilor. Atunci când le folosim, acestea scot la suprafață emoțiile, traumele, blocajele emoționale și psihice, iar apoi le vindecă. Devii mai conștient de alegerile pe care le ai de făcut.

Spre exemplu, remediile florale australiene au fost testate clinic, cu rezultate fizice, iar remediile florale Bach sunt aprobate de Organizația Mondială a Sănătății.

Medicina florală a fost descoperită de medicul britanic, Edward Bach. Sunt peste 80 de ani de când se folosesc aceste remedii, în toată lumea. Terapia florală are ca scop eliberarea de traumele emoționale,  înmagazinate în mintea și corpul tău.

Consultatie online remedii florale

De preferat, se face o consultație pentru a descoperi care sunt remediile florale care ți se potrivesc, însă se pot cumpăra și utiliza și fără un consult în prealabil, pentru că nu au efecte secundare.

Blenduri personalizate făcute de voi - RezonantaVietii 30ml

Terapia florală se pretează și pentru animale. Se poate folosi și de către copii sau mame care alăptează. Remediile sunt deosebit de valoroase și pe perioada sarcinii și ajută viitoarele mămici să fie relaxate și să aibă o naștere ușoară. Utilizați-le în diferite modalități. Spre exemplu, puneți remedii florale în cadă atunci când faceți baie, pentru că au un efect relaxant sau le puteți folosi și în cosmetice. Amestecați crema favorită de față cu esențele florale dorite.

Esențele florale australiene

Esențele de flori au fost descrise ca terapie vibrațională și gama profesională de esențe de flori australiene Bush, esențe de flori botanice pure, sunt utilizate în întreaga lume pentru a ajuta la gestionarea cerințelor emoționale din viața de zi cu zi. Esențele de flori pot fi utilizate de întreaga familie, inclusiv de animalele de companie – sunt pure și naturale.

Ian White, fondatorul Australian Bush Flower Essences, a fost un pionier în cercetarea rarelor calități de vindecare a florei spontane australian. Istoria esențelor de flori poate fi urmărită de multe mii de ani, cu multe culturi care folosesc esențele de flori pentru a trata sănătatea emoțională și bunăstarea. Începem din nou să înțelegem acea bunăstare emoțională este o componentă majoră a sănătății bune a unei persoane întregi. Formulări unice de picături de esență, ceați, creme și îngrijire a pielii au fost amestecate folosind esențele de flori australiene; aceste esențe sunt îmbibate cu rarele calități de vindecare esenteler australiene, adunate ecologic în regiunile nepoluate și naturale din vastul peisaj australian.

Ca instrument pentru bunăstare, esențele florale australiene sunt catalizatori pentru a-ți debloca întregul potențial, a rezolva convingerile negative și a crea sănătate emoțională și bunăstare.

Pentru o consultație personalizată cu remedii florale, contactați-ne la numărul de telefon: 0733930702

Pentru tine, familia ta și animăluţe

Afișez toate cele 55 de rezultate