Remedii florale

Remediile florale sunt preparate lichide, care transmit corpului energia florilor. Atunci când le folosim, acestea scot la suprafață emoțiile, traumele, blocajele emoționale și psihice, iar apoi le vindecă. Devii mai conștient de alegerile pe care le ai de făcut.

Spre exemplu, remediile florale australiene au fost testate clinic, cu rezultate fizice, iar remediile florale Bach sunt aprobate de Organizația Mondială a Sănătății.

Medicina florală a fost descoperită de medicul britanic, Edward Bach. Sunt peste 80 de ani de când se folosesc aceste remedii, în toată lumea. Terapia florală are ca scop eliberarea de traumele emoționale, înmagazinate în mintea și corpul tău.

De preferat, se face o consultație pentru a descoperi care sunt remediile florale care ți se potrivesc, însă se pot cumpăra și utiliza și fără un consult în prealabil, pentru că nu au efecte secundare.

Terapia florală se pretează și pentru animale. Se poate folosi și de către copii sau mame care alăptează. Utilizați-le în diferite modalități. Spre exemplu, puneți remedii florale în cadă atunci când faceți baie, pentru că au un efect relaxant sau le puteți folosi și în cosmetice. Amestecați crema favorită de față cu esențele florale dorite.

Pentru tine, familia ta și animăluţe

Afișez toate cele 47 de rezultate