Terapia ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment)

Terapia ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment) este o sesiune energetică care lucrează pe corp, mușchi , articulații și presupune atingere și un masaj ușor sau intens, în funcție de nevoile particulare ale fiecărui pacient. Se preiau elemente din terapia cranio-sacrală și se creează o relaxare a mușchilor. Majoritatea persoanelor vin cu dureri de spate (scolioză, cifoză), problemele în care coloana e strâmbă sau efectiv mușchii sunt tensionați din cauza stresului. Ce face această tehnică este că ne ajută să dăm drumul la energii, iar prin detensionare, corpul fizic își recapătă forța și forma inițială.
Spre exemplu, am avut pacienți cu un șold ieșit în afară sau poziționat diferit decât celălalt șold. Prin această terapie, șoldurile s-au repoziționat la același nivel. Am făcut cursuri în străinătate, unul în Franța, în Nimes altul în Paris, iar apoi în Italia pentru a înțelege cât mai bine acest proces de corp complex.
ESSE lucrează atât partea fizică, cât și partea emoțională/energetică. E important de subliniat faptul că uneori avem sentimentul că am uitat unele întâmplări din trecut, însă corpul nu uită, ci înmagazinează memoria traumelor. Spre exemplu, când ating anumite zone, simt încă dureri de la o căzătură ce s-a întâmplat cu mult timp în urmă.
Noi tindem să fim mult prea mentali și logici, însă dacă suntem deschiși, observăm cum corpul ne comunică.

                                                     

Ce este ESSE?
Sinteza energetică a realizării structurale (ESSE)
este o clasă de specialitate Access Consciousness™ care facilitează schimbarea structurii corpului și a vieții tale.

Cercetările științifice au descoperit că structurile moleculare răspund la punctul de vedere al observatorilor, fie că este vorba despre electroni, apă sau chiar sistemul fascial al corpului. Instrumentele Access Consciousness™ te invită să fii în întrebare în toate aspectele vieții și corpului tău.

ESSE facilitează schimbările în structura și forma corpului, contribuind la ușurința mișcării, a funcției și la o posibilitate diferită a corpului dumneavoastră. ESSE deconstruiește lipiciul judecății pe tot corpul.

Toate zonele corpului pot fi „atinse” de această posibilitate practică și energetică. ( https://suzygodsey.com/esse-horse-body-home/)

O sesiune durează 55 minute