Facelift energetic

Trecerea anilor pune amprente asupra corpului, dar și asupra psihicului nostru. Astăzi vă descriu o tehnică alternativă, cu ajutorul căreia puteți să arătați mai tineri și să căpătați o stare interioară de bine.

Face lift este o tehnică ce combină mai multe energii, pentru a curăța toate blocajele care s-au solidificat, punctele de vedere, prejudecățile și tot ce s-a înmagazinat in memoria celulară a corpului, legat de îmbătrânire, rigiditate și pierderea funcțiilor. Când toate aceste prejudecăți se curăță, corpul devine mai tânăr. Efectiv se vede. Sunt un număr de ședințe pe care dacă le faci, efectul e permanent.

Face lift nu îl folosești doar pentru înfrumusețare, să elimini niște riduri, să ridici un sân sau un fund, ci ajută inclusiv la vindecarea de paralizii faciale, probleme cu tiroida, cu părul, s.a.m.d. Internetul e plin de poze cu persoane ce au făcut ședințe de face lift și arată imagini cu fața înainte și după această terapie.

Am văzut un video, cu ceva ani în urmă, cu o persoană în vârstă, care nu mai putea să meargă. Era la pat și după ședințele de Acess Bars și Face lift, apare în video veselă, dansând. În cazul acestei terapii alternative, nu e vorba de un masaj în sine, ci de o atingere a feței ori a corpului cu palmele și e o ușoară tragere în sus a feței. Mental și emoțional persoana înflorește.

Legat de părțile fizice, dacă ai sânii lăsați, burta lăsată, această terapie holistică ajută în mod natural la revenirea corpului la o formă mai bună. Noi nu promitem nimic pacientului, depinde de organismul și mentalul fiecărei persoane, însă rezultate am la pacienții cu care lucrez.

Făcând aceste terapii, dobândești acea putere interioară, curaj și conștiență de sine ca să începi să alegi mai atent pentru tine. În plus, îți aduce mai multă ușurință în corp, iar aceste stări vin din interior. Deși sunt terapeut de mai bine de 10 ani, în continuare merg la cursuri, pentru a primi și eu, la rândul meu, aceste stări profunde de bine.