Kalium chloratum
9 aprilie 2020
Calcium phosphoricum
10 aprilie 2020

Ferrum Phosphoricum (Ferrum Phos)

Această sare este un component al corpusculilor roșii din sânge, care acționează ca purtătorul de oxigen la diferitele organe ale corpului.
Folosiți-l ori de câte ori există infecție sau inflamație în orice parte a corpului (căldură, roșeață și durere).
Temperatura va crește pentru a lupta împotriva bacteriilor sau virusului și, dacă nu va crește peste 38.9 grade, nu trebuie suprimată cu medicamente sau aplicații la rece.
Această sare celulară este cea mai utilă în acest stadiu. Este „remediul de salvare” biochimic în toate bolile acute.
Astfel, Ferrum phos este utilizat în prima etapă a febrei și la debutul unei boli respiratorii acute (cum ar fi tuse sau răceli), înainte de a se dezvolta orice umflături sau descărcări.
Persoana va rămâne apatica și va exista roșeața părților, dar este posibil ca alte simptome să nu fie clare,așa că atunci este momentul ptr Ferrum Phos.
Acțiunea sa este similară cu Belladonna homeopatică.
Lipsa acestei sări determină relaxarea fibrelor musculare. Prin urmare, există dilatarea cu o acumulare de sânge și, uneori, există hemoragie.
Este primul remediu pentru dureri de urechi sau hemoragii după o vătămare. În cazuri simple de anemie sau de vitalitate scăzută, utilizați această sare de celule și o alternați cu Calc phos. „Calciul” va ajuta organismul să absoarbă fierul mai eficient.
Ferrum phos este un excelent tonic de fier pentru cei care experimentează „reacții adverse” de la utilizarea altor suplimente de fier.

Condițiile clinice pentru Ferrum Phos


Remediu de salvare în infecții, inflamații și febră
Anemie
Durere de cap
Hemoragii (sângerare)
Colită (prima etapă)
Răceli recurente și febră de fân
Amigdalită, laringită, bronșită
Conjunctivită,
Mastită
Earache Croup (inflamație a laringelui sau traheei)
Acut reumatism
Nefrite (boli renale)
Hemoroizi care sângerează
Tensiune arterială scăzută