Patul de masaj cu role de jad

Masajul este una dintre preferatele metode de tratament ale pacienților, pentru că include și o latură relaxantă. Atunci când ne confruntăm, spre exemplu, cu probleme ale coloanei ori este nevoie, în urma unui accident, de recuperare musculară, putem apela cu încredere la un specialist. Evident, fiecărei afecțiuni i se potrivește un tip sau mai multe tipuri de masaj, însă în această seară vă propun masajul cu role de jad și turmalină. Acest masaj special se realizează pe un pat automat cu role de jad, turmalină și infraroșu și are următoarele efecte: detensionează musculatura, elonghează coloana și eliberează durerea.

Dincolo de problemele musculare, ne confruntăm uneori și cu reacții ale minții și ale emoționalului, astfel că putem suferi de insomnii, stres, oboseală cronică și lista poate continua. Masajul cu role de jad este o metodă extrem de benefică și complexă. Ajută inclusiv la disfuncțiile sexuale, cum ar fi impotența. În plus, este un prieten bun al detoxifierii organismului, deoarece ajută la eliminarea toxinelor, iar astfel veți scăpa de acumulările de metale grele cancerigene, colesterol, nicotină, alcool și ce alte toxine a înmagazinat organismul vostru.

Folosesc razele inflaroșii în timpul masajului și astfel se reduc spasmele musculare, iar prin creșterea numărului de celule albe din organism, sistemul imunitar devine mai rezistent la bacterii și viruși. Hipotensiunea și hipertensiunea se echilibrează în urma acestei terapii. Avantajele acestui tip de masaj sunt nenumărate. Poate ajuta inclusiv în procesul de slăbire, prin diminuarea poftei de mâncare. Vă invit cu drag să testați acest masaj și să vedeți beneficiile asupra organismului vostru.
Indiferent că aveți probleme cu coloana (sciatică, spondiloză, scolioză) sau suferiți de insomnii, stres, migrene, depresii, vă invit să faceți ședințe de masaj cu role de jad și inflaroșu.

Acest masaj este util în tratarea multor afecțiuni, inclusiv în cazul tulburărilor endocrine: supraprenale, reglarea ciclului, tulburări de menopauză. De asemenea, dacă vă confruntați cu disfuncții sexuale, precum frigiditatea sau impotența, ori aveți nevoie de recuperare la paralizia parțială cauzată de un accident cardio-vascular, acest masaj cu role de jad este o metodă holistică extrem de benefică.

Ca orice parte a medicinei holistice, și acest masaj este non-invaziv. În plus, vă asigură o detoxifiere profundă. În cazul fumătorilor, eliminându-se toxinele, există șanse reale să se diminueze cantitatea țigărilor fumate sau chiar să fie un ajutor în abandonarea acestui viciu.

După prima cură de 15 ședințe, se simte un efect uimitor. Contraindicații: tuberculoza, sarcina, proteză la inimă, orice boală transmisibilă prin atingere, s.a.m.d.