Masaj

Terapia prin masaj este recomandată oricărei persoane care își dorește să se relaxeze, onoreze, răsfețe s-au persoanelor care au diferite probleme de sănătate.

Tipurile de masaj oferite sunt:

  • Masaj de relaxare
  • Masaj terapeutic
  • Drenaj limfatic
  • Reflexoterapie energetica
  • Masaj de relaxare somatic
  • Masaj anticelulitc combinat cu drenaj limfatic

Masajul terapeutic un masaj excelent pe termen lung care te scapă de stres și te ajută sa fi mai sănătos fizic și psihic.
Reflexoterapia o terapie ideala pentru persoanele care doresc o reîncărcare fizică sau o impulsionare a sistemului imunitar.
Drenajul limfatic o tehnică manuală utilizată pentru a stimula fluxul limfei cu scopul de a reduce inflamația și de a îmbunătăți stare de sănătate.

Masajul de relaxare somatic cu ulei special creat de mine Muresan Bianca maseur este un masaj de relaxare profundă ce elibereaza energetic si fizic încărcătură stocata in corp. Detensioneaza musculatura profund si activeaza endorfinele si serotonina. Uleiul de masaj folosit este un amestec incredibil de arome si uleiuri esențiale care iti vor aduce echilibru si o liniste profundă.

Masajul anticelulitc combinat cu drenaj limfatic stimulează sistemul circulator si activeaza limfa.Tonifica musculatura si lucreaza la nivelul țesutului adipos fara sa produca durere. Este revigorant,placut,activator celular.

Reflexoterapia energetică este un tratament prin masajul punctelor reflexongene. Reechilibreaza anumite funcții fizice,psihice si emotionale,induce o stare de relaxare si eliberează tensiunile si stresul.Echilibrul energetic este recuperat prin eliberarea toxinelor. Este o excelenta metoda de purificare.