Simfonia posibilităților

Dacă ar fi să primești orice de la aceasta sesiune, ce ai vrea sa primești?

In timpul sesiunii persoana se deschide, înlătură barierele și primește ce are de primit.
Potențialul tău iese la suprafață, blocajele (în relații, cu corpul, cu copiii, cu banii) se elimina, capacitățile tale se manifestă.
Accesezi puterea interioara și intri într-o stare de invitație.
Descătușezi potențialul tău și îți creezi o viata plina de posibilități

Curățăm blocajele energetice, fizice, emoționale și deschidem ușa spre noi posibilități

Pasiunea pentru terapiile energetice m-a purtat în locuri diferite ale lumii. Curiozitatea de a-mi dezvolta cunoștințele în domeniul medicinei holistice, m-a dus până în orașe, precum Londra și altele din Suedia. Am învățat metoda ''Simfonia Posibilităților'' (SOP access) de la cei mai pregătiți terapeuți din domeniu. Prin această metodă se creează o altă realitate, realitatea unde poți face miracole cu viața și corpul tău. Îți aduce schimbare, bucurie, conștientizare, toate contribuind la calitatea vieții tale.
Este o abordare energetică ce te invită să trăiești într-un mod diferit, cu un spațiu nou, mai vesel, mai liber și nelimitat. Este o sesiune unde poți primi și schimba absolut orice dorești și simți că nu funcționează în viața ta. Mai mult decât atât, este o deschidere către o frecvență vibrațională care aduce abundență și libertate.
Aceste sesiuni energetice sunt făcute fie în persoană, fie la distanță. Rezultatele sunt aceleași. Durata primei ședințe este de 30 de minute sau 1 oră, depinde de nevoia fiecărui pacient. Pentru un weekend reușit, vă urez să lăsați posibilitățile nelimitate să se manifeste în viața voastră.