Sound healing cu boluri de cristal - Terapia cu boluri de cristal

Masajul sonor se bazează pe cunoștințe străvechi. Bazat pe efectele sunetelor folosite în metodele de vindecare indiene cu mai bine de 5000 de ani în urmă.

Conform legendelor antice ale înțelepciunii orientale, omul a fost creat din sunet, deci este sunet.
De asemenea, conform credinței aborigenilor, pământul și tot ce se afla în el a fost „cântat” la viață. Când o persoană este „în ton” cu sine și cu mediul său, este capabilă să-și organizeze viața în mod liber și creativ. Un tratament de terapie cu sunet este atât o experiență pasivă, cât și participativă.

Aspectul pasiv este că devii mai relaxat întinzându-te și încetinind respirația. Făcând acest lucru, te pregătești să devii receptorul sunetului. În acest loc al liniștii participați, devenind mai deschiși și conștienți de fiecare sunet care intră. Sunetul ajută la crearea căii către acest loc de liniște, la fel cum o mantra vă ajută să ajungeți la punctul nemișcat al meditației.

Unele dintre instrumentele pe care le folosesc sunt voce, tobe, boluri cântătoare din metal sau cristal. Este important de reținut că conștientizarea joacă un rol important în propria noastră vindecare. Găsesc că tonifierea vocală este o practică incredibil de puternică, care ne oferă capacitatea de a ne regla fin cel mai mare instrument vibrațional: propriul nostru corp. Întotdeauna încurajez clienții să includă exerciții de respirație simple, dar eficiente și exerciții de tonifiere vocală în rutina lor zilnică, pentru a ajuta la aducerea unui sentiment mai mare de echilibru în viața lor.Băile de sunet ajută la facilitarea schimbărilor în starea undelor cerebrale prin utilizarea antrenării. Antrenamentul sincronizează undele noastre cerebrale fluctuante, oferind o frecvență stabilă la care se poate acorda undele cerebrale.
Folosind ritmul și frecvența, ne putem antrena undele cerebrale și apoi devine posibil să ne reducem starea normală beta (conștiința normală de veghe) la alfa (conștiința relaxată) și chiar să ajungem la theta (starea meditativă) și delta (somn; unde poate avea loc vindecarea internă).
Dacă suntem capabili să ne schimbăm perspectiva, ne putem schimba relația cu problema care ne poate împiedica să experimentăm homeostazia optimă. Sunetul nu numai că ajută la inducerea relaxării, dar are și o modalitate de a trece prin zonele blocate. Aceste zone de blocaj energetic pot fi localizate în corpurile noastre fizice, corpurile noastre subtile sau ambele.Utilizarea sunetului ca terapie poate oferi rezultate pentru o varietate de probleme, inclusiv:
Tulburari de somn
Anxietate
Depresie
Managementul stresului
PTSD
Depresie
Managementul durerii

Va astept cu drag !