Tulburările de erecție și terapia cu biorezonanță

Programele de biorezonanță în investigare și terapie sunt foarte ofertante. Unul dintre ele este programul pentru tulburările de erecție. Impotența este o disfuncție sexuală întâlnită în rândul bărbaților cu vârste peste 30 - 40 de ani. Cu înaintarea în vârstă, sistemul circulator și muscular încep să se schimbe din cauza unor factori interni și externi. Impotența depinde foarte mult de aceste două aspecte, dar are și o componentă psihică la fel de semnificativă.

Bărbații evită să vorbească despre aceste situatii, însă pentru a se îmbunătăți latura sexuală, este nevoie de deschiderea și colaborarea lor cu un posibil terapeut. De cele mai multe ori, se preferă să se apeleze la substanțe chimice care dau peste cap alte părți ale organismului.

Un aspect important este să vă deschideți către partener și către un ajutor specializat. Asumarea înseamnă o primă conștientizare și un prim pas spre găsirea unei soluții potrivite. Cu ajutorul aparatului de biorezonanță se echilibrează potența sexuală a bărbaților. Problemele ce privesc nefuncționalitatea erectilă pot fi temporare. În acest caz, vor disparea cu puțin tratament, sau fără niciun fel de tratament. Dar problemele de disfuncție erectilă pot fi, de asemenea permanente, și este vorba de o versiune mult mai serioasă, care poate reduce mult stima de sine a unui barbat și distruge relația de cuplu.

O metodă complementară terapiilor holistice este și apelarea la sprijinul unui psiholog specializat. Aceste probleme apar, fie pe bază medicală, ceva în organism nu funcționează la parametrii normali, fie pe baza psihică/emoțională ( în trecutul persoanei poate exista traume, conștiente sau inconștiente ). Vă aștept la ședințele de biorezonanță pentru a îmbunătăți atât viața sexuală, cât și raportul de încredere față de voi înșivă.