Sănătate - Stare de bine - Echilibru


Healy este un aparat de ultimă generație, de care beneficiază de acum toți pacienții noștri.
Aparatul vine ca și o completare la terapiile holistice pe care le folosim în cabinet.
Healy este un dispozitiv medical util în tratarea bolilor cronice, a migrenei, dar și un suport în tratarea bolilor mentale, cum ar fi depresia, anxietatea sau problemele cu somnul.
Acest dispozitiv, conectat la smarphone, utilizează frecvențele și te ajută în toate ariile vieții.
Healy analizează frecvențele de care ai nevoie pentru a te simți echilibrat și le aplică în corpul tău.
Este o aplicație nouă, diferită și versatilă.

Întrebarea este "Ce anume vrei să îmbunătățești în viața ta?"
Aparatul are peste 120 de programe diferite pentru celulele și corpul tău cu ajutorul cărora se armonizează energia și astfel starea noastră de sănătate.

Healy este un dispozitiv portabil certificat care folosește frecvențe determinate individual pentru a simula zone specifice ale corpului dvs. Prin utilizarea regulată a programelor de frecvențe selectate, Healy poate să vă sprijine în aducerea tensiuniii membranei celulare la nivelul ei natural. Acest dispozitiv mic, bun la toate, are programe de frecvențe pentru multe zone ale vieții dvs. pentru a promova sănătatea, vitalitatea și starea generală de bineFiecare celulă din organismul nostru furnizează energie, astfel că este vital să acordăm atenție mare modului în care frecvențele noastre funcționează.
Există frecvențe pentru absolut orice, indiferent că vorbim despre probleme cu somnul, de boli cronice sau o simplă refacere a corpului după un antrenament sportiv solicitant. Acest aparat are soluție pentru orice dereglaj. Există inclusiv frecvențe care favorizează îmbătrânirea mai lentă a tenului.

Aplicațiile online Healy pot fi descărcate în telefon, iar rezultatele au fost deja resimțite de peste 500.000 de oameni în jurul lumii.
Aplicațiile descărcate în smartphone vă susțin inclusiv în ceea ce privește fitness-ul, dar și programele de beauty.

Vă așteptăm cu nerăbdare să descoperim împreună beneficiile Healy sau dacă vreți să aveți propiul dvs. Healy, puteți să-l comandați AICI.
Healy - Sanatate si echilibru
Healy - Sanatate si echilibru
Healy - Sanatate si echilibru
Healy - Sanatate si echilibru