Remediile din plante și flori au capacitatea de a alina și elibera stările de spirit și emoțiile de orice natura restabilind echilibrul emoțional, mental și fizic. Au fost descoperite în urma cu 80 de ani de medicul Edward Bach în Anglia și Ian White terapeut floral și fondatorul Australian Bush Flower Essence Society în urma cu 30 de ani în Australia. Esențele australiene au fost testate din punct de vedere clinic și și-au dovedit eficienta . Remediile florale Bach sunt aprobate de către Organizația Mondiala a Sănătății și sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume.

,,Toată cunoașterea adevărată vine din interiorul nostru, în comunicarea tăcută cu Sufletul nostru.” Dr E Bach

 

Sunt preparate lichide care transmit corpului energia vindecătoare a florilor, prin particularitatea fiecărei flori de a acționa la nivel subtil dar profund, ele scot la suprafață într-un mod blând acele părți din subconștient care te sabotează prin: frică, indecizie, stimă de sine scăzută, depresie, vinovăție, tristețe, traumă, descurajare, amânare, lipsa motivației, hipersensibilitate, control excesiv, atacuri de panică, blocaj verbal, agitație, anxietate etc.; somatizându-se la nivel fizic prin boli .

Consultația /consilierea are rolul de a te ajuta pe tine să descoperi care sunt esențele florale care te pot ajuta cel mai mult în situațiile de viață cu care te confrunți . Tu îmi vei povesti istoria ta de viata, evenimentele plăcute și neplăcute, caracterul tău, ce iți dorești să schimbi și nu ai reușit pentru ca sabotorul interior a fost foarte activ. În timpul ședinței pot apărea momente de conștientizare, de ,,aha-uri ,, dacă tu îți permiți să fii sincer cu tine și să aduci în discuție cele mai intime probleme de suflet.

Când am client un copil sau bebeluș vorbesc cu părintii lui, îi îndrum pe ei spre consilierea cu remediile florale. Unii părinți nu conștientizează că energia lor emoțională și bagajul negativ din sufletul lor se poate transmite copiilor, iar atunci trebuie să lucrez și cu ei .

 

 

 

 

 

 

După această ședință de consiliere, eu pregătesc un remediu individualizat pe care clientul/clienta îl administrează acasă zilnic de câteva ori pe zi, câteva picături în gura.

O sticluță de remediu individualizat poate ține 3 săptămâni sau mai puțin, în funcție de cat de des simte persoana sa își administreze remediul. Schimbările pot apărea în câteva zile sau mai târziu, de la caz la caz. Se continuă întâlnirile lunar, până când persoana se simte bine și problema cu care a venit la consilierea florală este vindecată.

Consilierea/consultația cu remedii florale se poate face atât la telefon, cât și în persoană la cabinet.

Remediile florale nu au efecte secundare, nu dau dependentă, sunt sigure pentru toată lumea, de la mic la mare, gravide, lăuze, copii, sugari, seniori, inclusiv pentru animale! Sunt compatibile cu orice terapie, medicament, homeopat sau tratamente naturale.

Va aștept cu drag!
Mirela Vicovan terapeut terapii holistice, consilier remedii florale Bach și australiene, diagnostician facial săruri tisulare Schuessler, formator, creatoarea masajului emoțional și a blendurilor florale Atingere Divina
Tel 0733930702

https://www.rezonantavietii.ro/categorie-produs/remedii-florale/