Terapia prin regresie într-o viață anterioară

Regresie- explorarea trecutului, vindecarea prezentului

Am conceput o metoda proprie de călătorie ghidată în vieți anterioare, în urma experientei acumulate la diferite cursuri.  Părerile sunt împărțite ca pentru orice altceva, dar am avut atâtea cazuri concrete care s-au vindecat de diferite afecțiuni fizice, încât chiar îmi doresc să vă împărtășesc din experiența mea cu diverși pacienți. Regresia într-o viață anterioară este o călătorie ghidată care presupune reactivarea memoriei inconștiente asupra anumitor evenimente dintr-o altă experiență umană.

Sunt atât de multe studii realizate de specialiști în domeniu, cum ar fi, spre exemplu, cunoscutul medic psihiatru Brian Weiss, încât aveți la îndemână bibliografie de citit sau filme documentare de vizionat despre acest subiect. Vă dau un exemplu. Una dintre clientele mele a venit la cabinet cu dureri puternice de genunchi. Fiind inginer de profesie este o tipă rațională, care încercase toate posibilitățile medicinei clasice, de la fizioterapie, până la alte tratamente medicale. Ajunsese așa rău încât șchiopăta, indiferent că făcea activități fizice sau avea perioade statice. A ajuns la mine la cabinet și am început să facem terapii energetice și biorezonanță. Cu cât a văzut mai multe rezultate, cu atât a lăsat simțu rațiunii și și-a deschis inima spre terapiile holistice.

Auzise de regresia într-o viață anterioară și mi-a propus să fac cu ea această călătorie. În timpul terapiei, s-a văzut într-o viață anterioară unde era fiica unui conducător de trib, așezată pe cal, într-un câmp de luptă. A simțit în timpul ședinței o durere mare în genunchi, cauzată de săgeata înfiptă. După o perioadă, când s-a întors în cabinet am simțit-o mult mai deschisă la schimbări și detașată. Cu cât și-a relaxat comportamentul și gândirea, cu atât piciorul ei s-a refăcut.

“Nu-mi amintesc exact pe care dintre uși (dreapta sau stânga) am intrat în acea realitate. Eram fiica unui conducător de trib. Tatăl meu, bolnav, nu mai putea conduce tribul în lupta cu un trib cotropitor. Mi-am asumat eu conducerea luptei alături de un conducător al unui trib, vecin și prieten. Lupta se dădea cu arcuri cu săgeți și cu săbii (paloșe). Eram îmbrăcați în costume din piele, al meu de culoare maro, iar al aliatului meu de culoare neagră. Pe adversari nu-i vedeam prea bine. Erau la distanță… În lupta dusă, am fost rănită cu o săgeată, deasupra genunchiului stâng. Am continuat lupta, am învins cotropitorii, iar conducătorul aliaților m-a ajutat să ajung acasă, la adăpost. Oarecum am conștientizat că am fost rănită din cauza neîncrederii în mine, în posibilitatea de a fi învingătoare în acea luptă, deoarece eram foarte tânără și fără experiență. Ajutorul aliaților a venit după începerea luptei și a fost o mare bucurie. Sentimentele trăite în timpul regresie au fost copleșitoare…Am uitat să precizez: luptam călare. Am fost rănită pe cal și am căzut de pe el.” L. L. Cluj-Napoca

Mereu insist să fim atenți la ce informații ne transmite corpul, prin vise și recomand sa va țineți un jurnal. Sunt deja atâtea studii și exemple care arată conexiunea dintre mental, emoțional și trup, încât nu putem rămâne indiferenți în a asculta mesajul organismului. Va aștept cu drag!